Marvel super hero squad: comic combat
Marvel super hero squad: comic combat

Marvel super hero squad: comic combat

Vanaf:9,99

Marvel Super Hero Squad: Comic Combat is een actieavontuur waar je gebruik moet maken van je tekencapaciteiten. Dankzij het uDraw-tekentablet worden jouw creaties in het spel verwerkt. Op die manier moet je aanvallen uitvoeren, puzzels oplossen en uiteindelijk natuurlijk Dr. Doom en zijn handlangers


EAN
4005209156059
Merk
Thq
Model
MARVEL SUPER HERO SQUAD: COMIC COMBAT

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Marvel Super Hero Squad: Comic Combat is een actieavontuur waar je gebruik moet maken van je tekencapaciteiten. Dankzij het uDraw-tekentablet worden jouw creaties in het spel verwerkt. Op die manier moet je aanvallen uitvoeren, puzzels oplossen en uiteindelijk natuurlijk Dr. Doom en zijn handlangers uitschakelen.

Je krijgt in Marvel Super Hero Squad: Comic Combat de mogelijkheid om met tien verschillende teamleden te spelen. Je krijgt de hamer van Thor, het schild van Captain America en de raketten van Iron Man tot je beschikking. Natuurlijk is ook Wolverine van de partij.

Met de hulp van het tekentablet moet de speler commando's geven aan zijn personages. Omcirkel de vijanden die aangevallen moeten worden, zet een streep om een aanvallende actie door te voeren en tik op het scherm om jouw helden te laten lopen. In dit geval functioneert het tekentablet meer als een aanraakscherm dan dat je er daadwerkelijk op moet tekenen, althans, natuurlijk wordt de actie afgewisseld met momenten waarop je wel moet tekenen.

Teken, vecht en win!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.