Marvel avengers: battle for earth - xbox 360 kinect
Marvel avengers: battle for earth - xbox 360 kinect

Marvel avengers: battle for earth - xbox 360 kinect

Vanaf:59,99

Marvel Avengers: Battle for Earth is een actiegame gemaakt voor de Kinect-sensor van de Xbox 360. In dit spel stap je in de schoenen van een van de twintig Marvel-superhelden. Elk van deze helden heeft vier unieke eigenschappen die jij moet gebruiken om het kwaad een halt toe te roepen. Ontketen jo


EAN
3307215635063
Merk
Ubisoft
Model
MARVEL AVENGERS: BATTLE FOR EARTH - XBOX 360 KINECT

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Marvel Avengers: Battle for Earth is een actiegame gemaakt voor de Kinect-sensor van de Xbox 360. In dit spel stap je in de schoenen van een van de twintig Marvel-superhelden. Elk van deze helden heeft vier unieke eigenschappen die jij moet gebruiken om het kwaad een halt toe te roepen.

Ontketen jouw superaanvallen door de bewegingssensor ten volste te gebruiken. Gamers kunnen gezamenlijk het verhaal van Marvel Avengers: Battle for Earth doorlopen of er voor kiezen een zo hoog mogelijke score neer te zetten. Ook voor competitieve functies is Marvel Avengers: Battle for Earth te gebruiken. Vrienden die even willen knokken, kan dat dus doen in Marvel Avengers.

Marvel Avengers: Battle for Earth is gebaseerd op de verhaallijn van de Secret Invastion. De Skrulls hebben de aarde geïnfiltreerd waarbij zij de gedaante hebben aangenomen van verschillende superhelden. Dit is natuulijk een enorm probleem! Jouw probleem! Daarom moeten de Avengers ingeschakeld worden om de Skrulls voor eens en voor altijd naar huis te sturen.

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.