Majin het verloren koninkrijk  xbox 360
Majin het verloren koninkrijk  xbox 360

Majin het verloren koninkrijk xbox 360

Vanaf:149,99

Majin and the Forsaken Kingdom geeft een nieuwe dimensie aan het begrip samenwerking door unieke band tussen mens en monster te vormen. Obstakels en tegenstanders kunnen enkel overwonnen worden door het combineren van de logheid en kracht van het monster Majin en de kleine omvang en sluwheid van de


EAN
3700577000829
Merk
Namco bandai partners nordic ab
Model
MAJIN HET VERLOREN KONINKRIJK XBOX 360

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Majin and the Forsaken Kingdom geeft een nieuwe dimensie aan het begrip samenwerking door unieke band tussen mens en monster te vormen. Obstakels en tegenstanders kunnen enkel overwonnen worden door het combineren van de logheid en kracht van het monster Majin en de kleine omvang en sluwheid van de speler zelf!

In Majin and the Forsaken Kingdom moet een jonge held samenwerken met een groot monster om een verloren koninkrijk te bevrijden van een kwaadaardige kracht. Dit levert een avontuur van meer dan dertig uur op in een kleurrijke open wereld die bewoond wordt door talloze unieke karakters. Word vrienden met Majin en vecht samen tegen de legers van het kwaad, terwijl je onderweg vele uitdagende puzzels oplost!

In Majin and the Forsaken Kingdom komen veel verschillende speltypes samen. Beleef spannende sluipactie gemixt met uitdagende puzzels, het nodige klim en klauterwerk en diepgaande gevechten! Beleef een spannend avontuur en ontdek de betekenis van ware vriendschap in Majin and the Forsaken Kingdom!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.