Magnacarta ii
Magnacarta ii

Magnacarta ii

Vanaf:19,99

MagnaCarta II is een rollenspel met sterke Japanse invloeden. In het verhaal van MagnaCarta II draait het om intense thema's als liefde, haat, politiek, verraad en het kiezen van je eigen lot. Spelers worden in MagnaCarta II meegenomen naar het Lanzheim Continent. Dit gebied wordt door conflicten ve


EAN
3296580810055
Merk
Atari
Model
MAGNACARTA II

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
MagnaCarta II is een rollenspel met sterke Japanse invloeden. In het verhaal van MagnaCarta II draait het om intense thema's als liefde, haat, politiek, verraad en het kiezen van je eigen lot. Spelers worden in MagnaCarta II meegenomen naar het Lanzheim Continent. Dit gebied wordt door conflicten verscheurd en de speler belandt midden in een burgeroorlog.

MagnaCarta II biedt meer dan veertig uur spelplezier, en naast de vele gevechten tegen vijanden zal de speler ook kunnen genieten van verschillende tussenfilmpjes. De gevechten in MagnaCarta II worden direct ingeladen en als speler heb je geen last van wachttijden. Je kunt verschillende aanvallen inzetten door gebruik te maken van de omgeving. Bovendien heb je als speler controle over meerdere personages met elk hun eigen voordelen.

Door de monsters uit MagnaCarta II te verslaan, verdien je als speler zogenaamde Kamonds. Deze Kamonds kan de speler gebruiken om verbeterde wapens en kleding te kopen. Afhankelijk van het wapen zal je bepaalde vechtstijlen hanteren, en naast het gebruik van je wapen beschik je ook over vernietigende krachten gebaseerd op de vier elementen; wind, water, bliksem en vuur. MagnaCarta II sleept jou mee in een episch avontuur!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.