Madden nfl 25
Madden nfl 25

Madden nfl 25

Vanaf:27,00

Madden NFL 25Madden NFL 25 is het resultaat van een kwart eeuw innovatie, met de kracht, nauwkeurigheid en creativiteit van een echte NFL-speler.Gebruik de kracht, nauwkeurigheid en de creativiteit van een echte NFL-speler. Als meedogenloze running back, gevaarlijke quarterback of slimme safety gebr


EAN
5030932112187
Merk
Electronic arts
Model
MADDEN NFL 25

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Madden NFL 25
Madden NFL 25 is het resultaat van een kwart eeuw innovatie, met de kracht, nauwkeurigheid en creativiteit van een echte NFL-speler.

Gebruik de kracht, nauwkeurigheid en de creativiteit van een echte NFL-speler. Als meedogenloze running back, gevaarlijke quarterback of slimme safety gebruik je in Madden NFL 25 de gloednieuwe precision modifier voor het uitvoeren van dertig nieuwe moves en allerlei verwoestende combo s. In het tweede jaar van zijn bestaan zorgt de bekroonde Infinity Engine voor nog betere physics en wordt het gloednieuwe Force Impact-systeem geïntroduceerd. Speciale moves als de Hit Stick, Truck en de duiktackle zijn helemaal opnieuw ontworpen, zodat ze optimaal gebruik maken van de mogelijkheden van de Infinity Engine 2. Je hebt nu meer controle dan ooit over je strategische keuzes.

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.