Lollipop chainsaw
Lollipop chainsaw

Lollipop chainsaw

Vanaf:22,50

De actiegame Lollipop Chainsaw is een zombieverhaal van een lieve maar moordlustige zombiejager Juliet Starling en haar onderzoek naar een kolossale zombie uitbraak. Met haar verwoestende kettingzaag in haar hand snijdt, hakt en splijt Juliet haar weg door hordes zombies. Maar al snel realiseert zij


EAN
5051888089125
Merk
Warner bros. interactive
Model
LOLLIPOP CHAINSAW

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
De actiegame Lollipop Chainsaw is een zombieverhaal van een lieve maar moordlustige zombiejager Juliet Starling en haar onderzoek naar een kolossale zombie uitbraak. Met haar verwoestende kettingzaag in haar hand snijdt, hakt en splijt Juliet haar weg door hordes zombies. Maar al snel realiseert zij zich dat deze horde alleen een openingsact is voor een festival van zombie rockers, die vastbesloten zijn de cheerleader met rondzwaaiende kettingzaag te doden.

Lollipop Chainsaw vertelt het verhaal van cheerleader Juliet Starling. Zij blijkt al snel meer te zijn dan een simpele cheerleader. Wanneer een zombieplaag haad school overspoelt en haar vriendje bijna het leven kost, besluit zij het heft in eigen hand te nemen. Ze neemt een enorme kettingzaag en gaat de horde wandelende lijken met haar wapen te lijf!

Het actiespel zit helemaal vol met zombies. Door met je kettingzaag in het rond te zwaaien, kan je ze allemaal omleggen. Om de zoveel tijd kom je echter speciale zombies tegen. Dit zijn zombies gebaseerd op oud-klasgenoten, docenten om beruchte figuren uit het dorp. Deze bijzondere zombies beschikken over bizarre krachten om Juliet het leven eens even flink zuur te maken!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.