Leisure suit larry: box office bust
Leisure suit larry: box office bust

Leisure suit larry: box office bust

Vanaf:8,26

De grootste vrouwenversierder van het rijk der videogames is terug met een nieuw avontuur. In Leisure Suit Larry: Box Office Bust treed de kleine womanizer binnen in de wereld van glitter en glamour in Hollywood. In Leisure Suit Larry Box Office Bust heeft de kleine Larry een vakantiebaantje in de


EAN
5024866340679
Merk
Funsta
Model
LEISURE SUIT LARRY: BOX OFFICE BUST

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
De grootste vrouwenversierder van het rijk der videogames is terug met een nieuw avontuur. In Leisure Suit Larry: Box Office Bust treed de kleine womanizer binnen in de wereld van glitter en glamour in Hollywood.

In Leisure Suit Larry Box Office Bust heeft de kleine Larry een vakantiebaantje in de filmstudio van zijn oom gekregen. Hij denkt een complot te hebben ontdekt en meent dat een concurrerende studio probeert te infiltreren in het bedrijf. Wat volgt is een avontuur boordevol heerlijke slechte grappen en allerlei seksuele verwijzingen.

In Leisure Suit Larry: Box Office Bust wordt niet langer het bekende point & click systeem gehanteerd. In de rol van Larry mag je de spelwereld vrij verkennen om verschillende puzzels op te lossen en minigames te spelen. Het is de bedoeling om missies af te ronden, maar het grootste plezier haal je natuurlijk om als Larry alle vrouwen in de game te versieren.

Larry Lovage is terug, en deze keer op het witte doek!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.