Lego: indiana jones 2: the adventure continues - classics edition
Lego: indiana jones 2: the adventure continues - classics edition

Lego: indiana jones 2: the adventure continues - classics edition

Vanaf:19,99

LEGO Indiana Jones 2: The Adventure Continues combineert de pret van het creatieve bouwen met LEGO-steentjes met de slimheid, moed en non-stop actie van een van de meest geliefde avonturenfilmhelden. Met een unieke, humoristische kijk op alle Indiana Jones-films, waaronder voor het eerst Indiana Jon


EAN
8717418430672
Merk
Disney
Model
LEGO: INDIANA JONES 2: THE ADVENTURE CONTINUES - CLASSICS EDITION

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
LEGO Indiana Jones 2: The Adventure Continues combineert de pret van het creatieve bouwen met LEGO-steentjes met de slimheid, moed en non-stop actie van een van de meest geliefde avonturenfilmhelden. Met een unieke, humoristische kijk op alle Indiana Jones-films, waaronder voor het eerst Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull, volgt LEGO Indiana Jones 2 de avonturen van Dr. Jones. Reis van de jungles van Zuid-Amerika naar de Peruviaanse ruïnes en verder. Je beleeft de meest authentieke LEGO-beleving tot nu toe door je eigen levels steen voor steen te ontwerpen en te bouwen. Vervolgens kun je ze combineren met de bestaande levels voor een unieke ervaring. In LEGO Indiana Jones 2 kan iedereen zich een weg door zijn favoriete momenten uit de films bouwen en knokken, en zijn eigen scènes creëren.

KENMERKEN
- Voor het eerst kun je in een LEGO-spel via de optie Build Your Own Adventure je eigen levels en omgevingen creëren en delen met je vrienden.
- Voor de ultieme en meest authentieke LEGO-ervaring kun je je eigen levels bouwen en combineren met bestaande levels.
- Speel met gloednieuwe personages uit Kingdom of the Crystal Skull, zoals Mutt Williams op zijn motor, en gebruik speciale vaardigheden, waaronder de kristallen-schedelkracht van Oxley.
- Innovatieve hervertellingen van de klassieke films (Indiana Jones and the Raiders of the Lost Ark, Indiana Jones and the Temple of Doom, Indiana Jones and the Last Crusade en Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull) met nieuwe doelenen gloednieuwe levels. Zo kun je bijvoorbeeld de spannende achtervolgingsscène met Short Round in Sjanghai spelen.
- Volbreng elk level in het speltype Story en speel ze opnieuw in Free Play voor een geheel nieuw avontuur.
- Indy heeft nieuwe moves. Zo kan hij een vijand vastgrijpen met zijn zweep en hem vervolgens over zijn schouder werpen.
- Bestuur nieuwe voertuigen als vliegtuigen, boten en mijnkarretjes om Indy door het level te loodsen, maar pas op voor drijfzand!
- Gebruik Indy's vernieuwde zweep om LEGO-objecten te manipuleren, iconische puzzels op te lossen en te vechten met vijanden.
- Gebruik verschillende wapens uit de omgeving om je vijanden mee te bestrijden. Denk bijvoorbeeld aan stoelen, geweren, zwaarden en flessen.
- Verzamel artefacten om meer dan 60 speelbare personages vrij te spelen, waaronder schurken en bijrollen (Marion Ravenwood, Mutt Williams, Short Round, René Belloq, Willie Scott, Marcus Brody, Dr. Henry Jones Sr. en Irina Spalko).
- Wissel van personage en geniet van de free-playmogelijkheden.
- Doordat een tweede speler op elk moment kan meedoen en kan stoppen, moedigt het spel ouders aan de Indiana Jones-ervaring op een leuke manier te delen met hun kinderen.

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.