Lego harry potter: jaren 1-4 - special edition
Lego harry potter: jaren 1-4 - special edition

Lego harry potter: jaren 1-4 - special edition

Vanaf:61,48

Deze speciale editie van 'Lego Harry Potter: Years 1 - 4' wordt geleverd met diverse extra's. Naast een exemplaar van de game, krijg je een bonus-dvd met speciale behind-the-scenes video's, en vier Harry Potter-magneetjes in een mooie doos.Na het succes van Lego Star Wars, Lego Batman en Lego Indian


EAN
0505188051764
Merk
Warner bros. interactive
Model
LEGO HARRY POTTER: JAREN 1-4 - SPECIAL EDITION

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Deze speciale editie van 'Lego Harry Potter: Years 1 - 4' wordt geleverd met diverse extra's. Naast een exemplaar van de game, krijg je een bonus-dvd met speciale behind-the-scenes video's, en vier Harry Potter-magneetjes in een mooie doos.

Na het succes van Lego Star Wars, Lego Batman en Lego Indiana Jones is hier eindelijk de Lego-versie rond Harry Potter. Natuurlijk staan bekende concepten als Lego blokjes stapelen, puzzelen, samenwerken en veel springen weer centraal in 'Lego Harry Potter: Years 1-4'.

In 'Lego Harry Potter: Years 1 - 4' komen de gebeurtenissen uit de eerste vier boeken voorbij. Je mag als Hermelijn, Ron en natuurlijk Harry lessen op Zwijnstein bijwonen, toverspreuken uitspreken, op bezemstelen vliegen en punten voor je schooldistrict verdienen.

'Lego Harry Potter: Years 1 - 4' biedt je de kans om de magie en het avontuur van Harry Potter in een nieuwe en unieke LEGO omgeving te ervaren. Je kunt lessen bijwonen, spreuken oefenen, toverdrankjes mixen, op bezemstelen vliegen en andere taken uitvoeren om afdelingspunten te verdienen.

In 'Lego Harry Potter: Years 1 - 4' krijg je ook de vrijheid om de iconische plekken uit de betoverde werelden te ontdekken, van het kasteel van Zweinstein, de winkelstraat 'Wegisweg', tot 'Het verboden bos'! Bovendien kan het gehele spel samen met je vrienden gespeeld worden. Dit kan samen op de bank of via internet!

Ontdek de wereld van Harry op een bijzonder hoekige manier in 'Lego Harry Potter: Years 1 - 4'!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.