Knights contract  xbox 360
Knights contract  xbox 360

Knights contract xbox 360

Vanaf:14,99

In Knights Contract kruip je in de huid van heksenjager Heinrich om een leger aan demonen met gloeiende ogen en een bijzonder slecht humeur uit elkaar te trekken. Bereid je voor op brute actie van de bovenste plank! In Knights Contract is het jouw taak om zoveel mogelijk heksen en ander gespuis te


EAN
3700577002779
Merk
Namco bandai
Model
KNIGHTS CONTRACT XBOX 360

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
In Knights Contract kruip je in de huid van heksenjager Heinrich om een leger aan demonen met gloeiende ogen en een bijzonder slecht humeur uit elkaar te trekken. Bereid je voor op brute actie van de bovenste plank!

In Knights Contract is het jouw taak om zoveel mogelijk heksen en ander gespuis te onthoofden, zodat de mensheid vredig kan voortleven. Dit gaat goed tot het moment dat Heinrich tegenover een nieuw kwaad komt te staan. Gelukkig krijgt hij hulp van de reïncarneerde heks Gretchen om deze dreiging in de kiem te smoren!

Gewapend met een vlijmscherpe zeis en explosieve hekserij zal je in Knights Contract de rust in het land moeten laten terugkeren. Met speciale duo-aanvallen en een uitgebreid vechtsysteem biedt Knights Contract actie van de bovenste plank. Het is tijd om de combo's te laten vliegen en het leger van de duisternis op een flitsende manier te verslaan!

Red de wereld van de duisternis in Knights Contract!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.