Kinectimals - kinect
Kinectimals - kinect

Kinectimals - kinect

Vanaf:14,99

Kinectimals is een game waarbij de speler een beestje moet verzorgen. Niet zomaar een beetje, maar een woeste tijger! Althans, echt woest is het jonge tijgertje nou ook weer niet. Hij lekt, springt en speelt. Als speler kan je met dit tijgertje spelen dankzij de Kinect-camera. Jouw bewegingen worden


EAN
0885370222630
Merk
Microsoft
Model
KINECTIMALS - KINECT

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Kinectimals is een game waarbij de speler een beestje moet verzorgen. Niet zomaar een beetje, maar een woeste tijger! Althans, echt woest is het jonge tijgertje nou ook weer niet. Hij lekt, springt en speelt. Als speler kan je met dit tijgertje spelen dankzij de Kinect-camera. Jouw bewegingen worden in de game verwerkt! Het gebruik van de Kinect-camera is dan ook absoluut een vereiste!

Kinderen, ouders en dierenliefhebbers zijn uitgenodigd om een vriendschap voor het leven op te bouwen met exotische dieren. Deze beestjes kunnen allerlei opdrachten uitvoeren, waaronder springen, rollen en dood spelen. Natuurlijk gaat het tijgertje ook spinnen wanneer je hem aait op zijn bolletje.

In totaal zijn er meer dan twintig dieren waar je uit kunt kiezen, waaronder een tijger, leeuw, cheetah en een Bengaalse tijger. De stemherkenning van Kinect maakt het mogelijk jouw beest een naam te geven. Samen met jouw katje kan je op avontuur gaan, hindernisbanen doorlopen, touwtje springen en allerlei andere leuke spelletjes!

Wanneer je genoeg opdrachten naar behoren hebt uitgevoerd, verdien je de mogelijkheid om speelgoed te kopen voor je beestje. Daarnaast speel je nieuwe omgevingen vrij.

Het is zelfs mogelijk om gelimiteerde knuffels in de speelgoedwinkel te kopen. Door de barcode van de knuffels met de Kinect-camera te scannen, komt de knuffel virtueel tot leven in Kinectimals!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.