Kinect star wars
Kinect star wars

Kinect star wars

Vanaf:12,97

Kinect Star Wars plaatst spelers in de schoenen van een jonge Jedi die moet leren The Force te besturen. Met armbewegingen kan er gevochten worden met een lightsaber, terwijl springen zorgt voor ontwijkende manoeuvres. Met Kinect Star Wars heb jij de Force in jouw handen!Kinect Star Wars is speciaal


EAN
0885370316179
Merk
Microsoft
Model
KINECT STAR WARS

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Kinect Star Wars plaatst spelers in de schoenen van een jonge Jedi die moet leren The Force te besturen. Met armbewegingen kan er gevochten worden met een lightsaber, terwijl springen zorgt voor ontwijkende manoeuvres. Met Kinect Star Wars heb jij de Force in jouw handen!

Kinect Star Wars is speciaal gemaakt om gebruik te maken van de Kinect-camera voor de Xbox 360. Zonder Kinect is het spel niet te spelen.

Omarm de krachten van The Force dankzij de Kinect-controller. Jouw bewegingen veroorzaken Force Chokes, Force Push en natuurlijk kan je met een lightsaber vechten tegen de slechteriken. Kinect Star Wars is hoe dan ook een fysiek actiespel waarbij je flink moet bewegen.

Bepaald zelf de training die jij als jedi krijgt. Ervaar en adem de wereld van Star Wars wanneer jij je best doet een Jedi Master te worden. Ook is het mogelijk gaandeweg kampioen in Pod Racing te worden of Speeder Bikes te berijden. Vele activiteiten komen rechtstreeks uit de beroemde Star Wars-films.

Spelers kunnen de trainingen van de Jedi ook met z'n tweeën afleggen. Bundel je Force-krachten of vecht juist lekker competitief tegen elkaar. Het is gemakkelijk om even mee te doen en daarna weer af te haken. Kinect Star Wars biedt Jedi-actie voor iedereen met een liefde voor The Force!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.