Kinect sports: ultimate collection
Kinect sports: ultimate collection

Kinect sports: ultimate collection

Vanaf:29,99

Kinect Sports: The Collection is een bundel van de twee eerder verschenen Kinect Sports-spellen. Deze games vereisen het gebruik van de Kinect-sensor en zijn alleen op de Xbox 360 te spelen.Kinect Sports is een partygame voor de Xbox 360. Dit spel maakt gebruikt van Kinect, de bewegingsgevoelige cam


EAN
0885370481389
Merk
Microsoft
Model
KINECT SPORTS: ULTIMATE COLLECTION

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Kinect Sports: The Collection is een bundel van de twee eerder verschenen Kinect Sports-spellen. Deze games vereisen het gebruik van de Kinect-sensor en zijn alleen op de Xbox 360 te spelen.

Kinect Sports is een partygame voor de Xbox 360. Dit spel maakt gebruikt van Kinect, de bewegingsgevoelige camera voor de spelcomputer van Microsoft. In Kinect Sports staan het spelen van verschillende sporten centraal. Het gebruik van de Kinect-camera is vereist om Kinect Sports te kunnen spelen!

De Avatars, die je zelf kan ontwerpen op de Xbox 360, zijn de hoofdpersonen in Kinect Sports. Verschillende sporten in Kinect Sports zijn met twee spelers tegelijk te spelen. Zo is het mogelijk om het tegen een vriend op te nemen met het hordelopen. Hierbij moet er op de positie gerend en gesprongen worden. De snelheid wordt bepaald aan de hand van de intensiteit van de bewegingen. Stilzitten is er niet bij in Kinect Sports!

De speciale camera van Kinect Sports berekent tijdens de verschillende sporten hoeveel calorieën je verbrandt! Naast het intensieve hordelopen, is het ook mogelijk om lekker te bowlen, tafeltennissen, boksen, volleyballen of voetballen in Kinect Sports. En dat alles door gewoon met je lichaam te bewegen!

Kinect Sports biedt een diversiteit aan sporten en dat maakt het spel uitermate geschikt voor het hele gezin. Kinect Sports is dan ook echt een gezelschapsspel. Samenwerken of juist tegen elkaar spelen; het kan allemaal in Kinect Sports! En wanneer de camera tijdens het spelen foto's neemt van jou en je vrienden dan kan jij die foto's online delen op Facebook of Twitter!

Kinect Sports: Season Two is een compilatie van zes nieuwe sporten. Het spel maakt gebruikt van de Kinect-camera en laat gamers onder andere American Football spelen, skiën en honkballen. Let wel, om te kunnen sporten op je Xbox 360 is de Kinect-camera een vereiste!

Ga bij de homebase klaarstaan, pak je driver om af te slaan of serveer een ace! De opvolger van de nummer een Kinect-hit van vorig jaar is terug met Kinect Sports: Season 2 met zes nieuwe sporten, zoals American football, golf, basketbal, skiën, dart en tennis. Of je nou gaat voor een hole-in-one met golf, voor een Hail Mary-touchdown pass in American football of het op wilt nemen tegen een vriend met tennis, Kinect Sports: Season: 2 heeft voor elk wat wils.

Met zes spannende nieuwe sporten om je in te storten haalt deze game de hele familie van de bank af zodat je woonkamer een sportveld van wereldklasse wordt waar intuïtieve gameplay met het hele lichaam en vriendschappelijke strijd centraal staan.

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.