Kinect sports - kinect
Kinect sports - kinect

Kinect sports - kinect

Vanaf:9,95

Kinect Sports is een partygame voor de Xbox 360. Dit spel maakt gebruikt van Kinect, de bewegingsgevoelige camera voor de spelcomputer van Microsoft. In Kinect Sports staan het spelen van verschillende sporten centraal. Het gebruik van de Kinect-camera is vereist!De Avatars, die spelers zelf kunnen


EAN
0885370227291
Merk
Microsoft
Model
KINECT SPORTS - KINECT

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Kinect Sports is een partygame voor de Xbox 360. Dit spel maakt gebruikt van Kinect, de bewegingsgevoelige camera voor de spelcomputer van Microsoft. In Kinect Sports staan het spelen van verschillende sporten centraal. Het gebruik van de Kinect-camera is vereist!

De Avatars, die spelers zelf kunnen ontwerpen op de Xbox 360, zijn de hoofdpersonen in Kinect Sports. Verschillende sporten in dit pakket zijn met twee spelers tegelijk te spelen. Zo is het mogelijk om het tegen een vriend op te nemen met het hordelopen. Hierbij moet er op de positie gerend en gesprongen worden. De snelheid wordt bepaald aan de hand van de intensiteit van de bewegingen. De speciale camera berekent hoeveel calorieën de speler ongeveer verbrandt. Naast het intensieve hordelopen, is het ook mogelijk om iets rustiger te bowlen.

Op deze manier biedt Kinect Sports een diversiteit aan sporten. Dat maakt het spel uitermate geschikt voor meerdere mensen. Het is dan ook echt een gezelschapsspel. Samenwerken of tegen elkaar spelen, kan allemaal. En wanneer de camera foto's neemt van jou en je vrienden dan kan jij die foto's online delen op Facebook of Twitter!

Kinect Sports laat iedereen weer lekker sporten!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.