Kinect rush: een disney pixar avontuur xbox 360
Kinect rush: een disney pixar avontuur xbox 360

Kinect rush: een disney pixar avontuur xbox 360

Vanaf:66,99

Kinect Rush: Een Disney Pixar Avontuur nodigt families en fans van alle leeftijden uit om de werelden van vijf geliefde Disney-Pixar films te beleven zoals nooit tevoren. Door de magie van Kinect voor Xbox 360, scan je jezelf in de game om een uniek figuur te worden in de vijf Pixar werelden. Vorm e


EAN
0885370379082
Merk
Microsoft
Model
KINECT RUSH: EEN DISNEY PIXAR AVONTUUR XBOX 360

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Kinect Rush: Een Disney Pixar Avontuur nodigt families en fans van alle leeftijden uit om de werelden van vijf geliefde Disney-Pixar films te beleven zoals nooit tevoren. Door de magie van Kinect voor Xbox 360, scan je jezelf in de game om een uniek figuur te worden in de vijf Pixar werelden. Vorm een team met figuren uit The incredibles, Ratatouille, Up, Cars en Toy Story om puzzels op te lossen en verborgen geheimen te ontdekken.

Voor de eerste keer in de geschiedenis van Kinect, interacteren jij en je favoriete Pixar karakter op het scherm en speel je coöperatief om samen uitdagingen aan te gaan. Gebruik je lichaam om naadloos over te gaan van het oplossen van puzzels tot momenten van hartkloppende behendigheid en snelheid.

Je zult je nooit alleen voelen als je Kinect Rush: Een Disney Pixar Avontuur speelt. De game is te spelen samen met een vriend. Zijn je vrienden er niet dan loopt er altijd een vrolijke filmpersonage met je mee om te helpen tijdens je avontuur! Werk samen met een vriend om puzzel-obstakels op te lossen of vorm een team met een Pixar karakter om verborgen geheimen te ontdekken.

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.