Joyride - kinect
Joyride - kinect

Joyride - kinect

Vanaf:21,99

Geniet van klassieke kart-racing vol spectaculaire stunts en power-ups in een game waarin de revolutionaire Kinect-controls volledig worden benut. Je hebt meer dan je duimen nodig als je wilt winnen met Kinect Joy Ride! In deze eerste controller-vrije race-game kun je door vijf verschillende spelmo


EAN
2550009262520
Merk
Microsoft
Model
JOYRIDE - KINECT

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Geniet van klassieke kart-racing vol spectaculaire stunts en power-ups in een game waarin de revolutionaire Kinect-controls volledig worden benut. Je hebt meer dan je duimen nodig als je wilt winnen met Kinect Joy Ride!

In deze eerste controller-vrije race-game kun je door vijf verschillende spelmodi scheuren, terwijl met behulp van je lichaam de meest bizarre stunts uitvoert en tegenstanders van de baan knalt! Kinect Joyride bestuur je volledig door met je handen een denkbeeldig stuur voor de Kinect-camera vast te pakken. Zo wordt het heel gemakkelijk om langs obstakels te rijden, door bochten te glijden en bizarre sprongen te maken om andere racers versteld te doen staan met je racetechnieken!

Kinect Joyride bevat een breed scala aan verschillende power-ups die je tijdens het racen kunt gebruiken om de tegenstanders lekker dwars te zitten. Zo hoef je niet alleen door goed te racen een parcours te winnen, maar kun je ook gewoon iedereen van de weg blazen!

Je hoeft Kinect Joyride niet in je eentje te spelen, want dankzij de unieke mogelijkheden van de Kinect-camera is het mogelijk om samen met een copiloot of in een team van vrienden aan de races deel te nemen. Een tweede speler kan op elk moment voor de camera stappen om direct in de actie te belanden!

Controller zijn niet langer nodig in Kinect Joyride op de Xbox 360!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.