James bond: golden eye 007 reloaded
James bond: golden eye 007 reloaded

James bond: golden eye 007 reloaded

Vanaf:52,99

James Bond Golden Eye 007: Reloaded is een authentiek 007-avontuur waarin Daniel Craigs moderne, stoere en sluwe James Bond tot leven komt. Het indrukwekkende verhaal van de originele filmkraker is herschreven en aangepast voor de game door scriptschrijver Bruce Feirstein. Het schietspel bevat alle


EAN
5030917102066
Merk
Activision
Model
JAMES BOND: GOLDEN EYE 007 RELOADED

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
James Bond Golden Eye 007: Reloaded is een authentiek 007-avontuur waarin Daniel Craigs moderne, stoere en sluwe James Bond tot leven komt. Het indrukwekkende verhaal van de originele filmkraker is herschreven en aangepast voor de game door scriptschrijver Bruce Feirstein. Het schietspel bevat alle hoofdpersonages, gedenkwaardige scènes en onvergetelijke filmmomenten.

Het schietspel GoldenEye 007 uit 1997 is voor de tweede keer onder handen genomen voor een remake. Na de versie voor de Nintendo Wii van vorig jaar is GoldenEye 007: Reloaded voor next generation spelcomputers gemaakt.

GoldenEye 007: Reloaded bevat hetzelfde verhaal, maar wordt uitgebreid met een nieuwe spelfunctie. Spelers krijgen namelijk diverse extra missies voorgeschoteld onder de noemer Mi6 Ops Missions.

GoldenEye 007: Reloaded is een eigentijds James Bond-avontuur in HD, met realistische omgevingen die draaien met 60 beelden per seconde, net als de beste actiegames van dit moment. Naast het legendarische speltype Verhaal vind je in dit spel de splinternieuwe 'Mi6 Ops-missies', nieuwe, op zichzelf staande levels die niet bij de campagne horen en die zich afspelen op verschillende locaties van het verhaal. Ze dagen de speler uit om totaal verschillende doelen te halen op het gebied van aanval, eliminatie, besluiping en verdediging.

GoldenEye 007: Reloaded zet ook een nieuwe standaard voor multiplayergames. Het beproefde en beruchte gedeelde scherm voor vier spelers is gebleven en verbeterd en er zijn adrenalineslurpende online wedstrijden voor zestien spelers toegevoegd met meer kaarten, wapens, personages en speltypes dan ooit.

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.