Il-2 sturmovik: birds of prey
Il-2 sturmovik: birds of prey

Il-2 sturmovik: birds of prey

Vanaf:19,99

IL-2 Sturmovik: Birds of Prey is een grote game waarbij jij vanuit de lucht met je vliegtuig allerlei vijandelijke doelen moet aanvallen, daarnaast zal je missies tegenkomen waarbij je een transport moet beschermen of waarbij je bombardementen moet leiden.Er zijn vijf oorlogen opgenomen in deze game


EAN
8023171019604
Merk
505 games
Model
IL-2 STURMOVIK: BIRDS OF PREY

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
IL-2 Sturmovik: Birds of Prey is een grote game waarbij jij vanuit de lucht met je vliegtuig allerlei vijandelijke doelen moet aanvallen, daarnaast zal je missies tegenkomen waarbij je een transport moet beschermen of waarbij je bombardementen moet leiden.

Er zijn vijf oorlogen opgenomen in deze game; de slag van Brittanië, Stalingrad, Berlijn, Sicilië en Korsun. Dit zijn de grootste luchtgevechten van de Tweede Wereldoorlog.

De game is dankzij de verschillende moeilijkheidsgraden voor iedereen erg toegankelijk. Als je nog helemaal geen ervaring hebt met vliegtuigsimulators kun je allerlei hulpmiddelen inschakelen om je vliegtuig in de lucht te kunnen houden terwijl je als gevorderde echt de kans krijgt om je vaardigheden te laten zien.

De game bevat ook een online modus waarbij je luchtgevechten tegen andere spelers kunt houden. Deze modus is speelbaar met 2 tot 16 man.

Nieuw aan de game is het schademodel. Dit keer kun je direct schade oplopen aan je vliegtuig. Hierbij moet je denken aan gaten in je vleugels als je teveel kogels om je oren krijgt, of rookpluimen als één van je motoren geraakt wordt.

IL2-Sturmovik is een geweldige game voor liefhebbers van flightsimulators die de kick van het besturen van een gevechtsvliegtuig willen meemaken.

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.