Hitman: absolution - professional edition
Hitman: absolution - professional edition

Hitman: absolution - professional edition

Vanaf:14,99

PROFESSIONAL EDITION- Hitman Art Book: Luxe hardcover art book inlcusief voorwoord van game director Tare Blystad.- Exclusieve making of DVD: Laat gedurende een periode van zes maanden zien hoeveel werk er gaat zitten in het lanceren van een game in 2012- Agency Pack DLC: geeft toegang tot exclusiev


EAN
5021290051522
Merk
Square enix
Model
HITMAN: ABSOLUTION - PROFESSIONAL EDITION

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
PROFESSIONAL EDITION
- Hitman Art Book: Luxe hardcover art book inlcusief voorwoord van game director Tare Blystad.
- Exclusieve making of DVD: Laat gedurende een periode van zes maanden zien hoeveel werk er gaat zitten in het lanceren van een game in 2012
- Agency Pack DLC: geeft toegang tot exclusieve Agency wapens met geupgrade lasergeleidesystemen of silencers
1 Agency Jagd P22G – Een modern pistool van topkwaliteit
2 Agency HX UMP – Een krachtig, hoog kaliber machinepistool
3 Agency SPS 12 – Een brute, semi-automatische shotgun


HITMAN ABSOLUTION volgt de ‘Original Assassin’ in zijn meest persoonlijke opdracht tot nu toe. Verraden door het Agentschap en opgejaagd door de politie, is Agent 47 op zoek naar verlossing in een corrupte en verwrongen wereld.

Kenmerken
- Optimaal gebruik van de gloednieuwe Glacier 2TM technologie: HITMAN ABSOLUTION is volledig nieuw en origineel ontworpen. Het resultaat is een game met een filmisch verhaal, een onderscheidende vormgeving en originele gameplay en geluid.
- Vrijheid van keuze: volg je prooi, ga frontaal het gevecht aan of pas je tactieken gaandeweg aan. Als Agent 47 heb je steeds de keuze hoe te opereren dankzij sterk geëvolueerde gameplay en baanbrekende kunstmatige intelligentie (AI).
- Laat je onderdompelen in een realistische, levende wereld: in de wereld van Hitman Absolution kan ieder spelmoment een verhaal op zich worden. De combinatie van unieke personages, rijke dialogen en spektakel dat niet onderdoet voor Hollywood producties creëert een unieke speelervaring.
- Vermommingen: als Agent 47 kun je de identiteit van nagenoeg iedereen die je ontmoet overnemen. Schakel je prooi uit, steel zijn outfit en gebruik je instincten om op te gaan in de menigte en je vijanden te misleiden.
- Instinct Mode: ervaar de wereld door de ogen van Agent 47 en word de dodelijkste huurmoordenaar ter wereld. Dankzij de Instinct Mode in Hitman Absolution voorspel je vijandelijke routines, ontdek je nieuwe manieren om te doden en gebruik je zeer krachtige wapens met dodelijke precisie.

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.