Hitman absolution
Hitman absolution

Hitman absolution

Vanaf:14,99

In Hitman Absolution kruip je in de huid van de koelbloedige moordenaar Agent 47. Je maakt je klaar voor een van zijn gevaarlijkste missies in zijn carrière!Agent 47 voelt zich verraden door de mensen die hij eens vertrouwde en wordt op de hielen gezeten door de politie. Vanuit het blikveld van dez


EAN
5021290048836
Merk
Square enix
Model
HITMAN ABSOLUTION

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
In Hitman Absolution kruip je in de huid van de koelbloedige moordenaar Agent 47. Je maakt je klaar voor een van zijn gevaarlijkste missies in zijn carrière!

Agent 47 voelt zich verraden door de mensen die hij eens vertrouwde en wordt op de hielen gezeten door de politie. Vanuit het blikveld van deze legendarische dodelijke schutter die in staat is iemand met blote handen te doden, zie je hoe hij van weinig materiaal levensgevaarlijke wapens maakt in Hitman Absolution!

Agent 47 is weer terug met een aantal nieuwe taken om doelwitten p creatieve wijze om te leggen in Hitman Absolution. Smeer je iemand z'n glas in met gif? Zet je een booby trap in de gang? Rijd je iemand aan met de auto? Of kies je ervoor om iemand met een mooie gun te doorzeven?

Het verhaal van Hitman Absolution begint met Agent 47 tijdens een absoluut dieptepunt in zijn carrière. Hij moet zichzelf zowel fysiek als mentaal weer op de rails zien te krijgen om wederom 's werelds meest gevreesde huurmoordenaar te worden. Het scenario van Hitman Absolution is tevens voor de tweede Hitman-film gebruikt.

Zie de duistere wereld door zijn ogen, voorspel de vijandelijke patrouilles en identificeer vluchtroutes. Gebruik je uitstekende schietvermogen om een waanzinnig spervuur te ontketenen. Een groot aantal verschillende vermommingen stelt jou in staat altijd verrassend voor de dag te komen. Vind unieke wapens en schakel je tegenstanders uit. Neem de rol van Agent 47 over en laat zien wat voor type jij bent in Hitman Absolution!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.