Heroes over europe
Heroes over europe

Heroes over europe

Vanaf:14,99

Heroes Over Europe is het vervolg op het spectaculaire Heroes Of The Pacific. In Heroes Over Europe beleef je heftige dogfights met realistische replica's van vliegtuigen uit de Tweede Wereldoorlog.In Heroes Over Europe krijg je een nieuw continent vol met luchtgevechten voorgeschoteld en vlieg je o


EAN
3307211687622
Merk
Red mile entertainment
Model
HEROES OVER EUROPE

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Heroes Over Europe is het vervolg op het spectaculaire Heroes Of The Pacific. In Heroes Over Europe beleef je heftige dogfights met realistische replica's van vliegtuigen uit de Tweede Wereldoorlog.

In Heroes Over Europe krijg je een nieuw continent vol met luchtgevechten voorgeschoteld en vlieg je onder andere boven boven Londen en Berlijn. Heroes Over Europe speelt zich af rond de Tweede Wereldoorlog en het is de bedoeling dat je verschillende gevaarlijke missies voltooid.

De spannende luchtgevechten spelen zich af met meer dan veertig verschillende natuurgetrouwe oorlogsvliegtuigen. Ook het landschap is nauwkeurig nagebouwd. Zo zijn er een aantal belangrijke monumenten van London en Berlijn in Heroes Over Europe terug te vinden.

Heroes Over Europe heeft een zestien spelers tellende online multiplayer modus. In de online modus kun je het in vier verschillende spelmodi tegen andere spelers opnemen. Wie weet zijn vliegtuig het beste in de hand te houden om uiteindelijk als winnaar uit de bus te komen?

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.