Harry potter: and the deathly hallows deel 1
Harry potter: and the deathly hallows deel 1

Harry potter: and the deathly hallows deel 1

Vanaf:31,62

Harry Potter and the Deathly Hallows - Part 1 is de officiële videogame van de gelijknamige bioscoophit. In Harry Potter and the Deathly Hallow - Part 1 speelt de actie zich voor het eerst geheel buiten Zwijnstein af!Het verhaal van Harry Potter and the Deathly Hallows - Part 1 begint als Harry, Ro


EAN
5030946087587
Merk
Electronic arts
Model
HARRY POTTER: AND THE DEATHLY HALLOWS DEEL 1

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Harry Potter and the Deathly Hallows - Part 1 is de officiële videogame van de gelijknamige bioscoophit. In Harry Potter and the Deathly Hallow - Part 1 speelt de actie zich voor het eerst geheel buiten Zwijnstein af!

Het verhaal van Harry Potter and the Deathly Hallows - Part 1 begint als Harry, Ron en Hermelien op zoek gaan naar het geheim achter de onsterfelijkheid van Voldemort. De oorlog is in volle gang en Death Eaters terroriseren het Ministerie van Toverkunst, want Harry Potter komt steeds dichter bij zijn uiteindelijk lot: het vernietigen van Voldemort!

Harry Potter and the Deathly Hallows - Part 1 is een stuk duisterder dan de voorgaande games. Je bent op de vlucht geslagen voor je genadeloze vijanden en bevind je in onbekend gebied ver weg van het veilige Zwijnstein. De nadruk ligt wat meer op actie en er zal veel gevochten moeten worden om dit avontuur tot een goed einde te brengen.

De lessen zijn voorbij. Er is geen tijd meer om te oefenen. Het gevaar is nu dichterbij dan ooit. Je moet vechten voor je leven in Harry Potter and the Deathly Hallows - Part 1!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.