Harry potter (kinect)
Harry potter (kinect)
Harry potter (kinect)

Harry potter (kinect)

Vanaf:19,99

Harry Potter-fans van alle leeftijden worden betoverd door de Harry Potter voor Kinect videogame. Dit spel is gebaseerd op alle acht de Harry Potter-films en maakt het mogelijk voor spelers om Harry Potter, Ron Wemel en Hermelien Griffel te vergezellen op een onvergetelijke reis door de Zweinstein H


EAN
5051888100516
Merk
Warner bros. interactive
Model
HARRY POTTER (KINECT)

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Harry Potter-fans van alle leeftijden worden betoverd door de Harry Potter voor Kinect videogame. Dit spel is gebaseerd op alle acht de Harry Potter-films en maakt het mogelijk voor spelers om Harry Potter, Ron Wemel en Hermelien Griffel te vergezellen op een onvergetelijke reis door de Zweinstein Hogeschool voor Hekserijen en Hokus Pokus. Met Kinect's scantechnologie kunnen Harry Potter spelers voor het eerst hun eigen heks of tovenaar creëren om de avonturen van de film te beleven.

Door de controller-vrije besturing en spraakherkenning van Kinect kunnen spelers spreuken uitspreken en fysiek uitvoeren door de juiste manoeuvre te maken. Hierdoor ontstaat een buitengewone, meeslepende Harry Potter belevenis. Harry Potter voor Kinect zit boordevol herkenbare momenten en laat spelers verschillende opdrachten doen, waaronder het spelen van Zwerkbal en het wegjagen van die vervelende Pixies!

Harry Potter voor Kinect geeft spelers de kans onvergetelijke momenten uit de films te ervaren. Van de toverstaf die jou kiest bij Ollivanders, ingedeeld worden in de groep als eerstejaars student aan Zweinstein, tot de strijd aangaan met Je-Weet-Wel in een spannende tovenaarsstrijd. Spelers die de lessen onder de knie hebben, kunnen tegenstanders uitdagen in uitdagende mini-games, of de krachten bundelen met familie en vrienden in co-op gameplay.

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.