Halo wars - classics edition
Halo wars - classics edition

Halo wars - classics edition

Vanaf:22,64

Ga terug in de tijd met Halo Wars, maak voor het eerst kennis met de buitenaardse Covenant en bereid je voor op de meest heftige veldslagen ooit!Halo Wars is een real-time strategygame die speelt in het legendarische Halo-universum. Voer als opperbevelhebber het commando over nieuwe en bekende UNSC-


EAN
0885370000757
Merk
Microsoft
Model
HALO WARS - CLASSICS EDITION

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Ga terug in de tijd met Halo Wars, maak voor het eerst kennis met de buitenaardse Covenant en bereid je voor op de meest heftige veldslagen ooit!

Halo Wars is een real-time strategygame die speelt in het legendarische Halo-universum. Voer als opperbevelhebber het commando over nieuwe en bekende UNSC-eenheden in hun eerste confrontaties met de Covenant, een coalitie van aliens die de mensheid dreigt uit te roeien. Het verhaal gaat terug naar een vroege periode van het Halo-universum, nog vóór de eerste Halo-game.

Campagne Modus


In de campagne modus, neem je het commando over het leger van het UNSC oorlogsschip 'The Spirit of Fire' en bind je de strijd aan met de bloeddorstige Covenant. In deze eerste ontmoetingen met de buitenaardse vijanden dirigeer je je troepen bestaande uit UNSC-soldaten, Warthogs, Scorpions, en nog veel meer, richting het slagveld. Elke groep heeft zijn eigen unieke sterke punten die van pas komen in de strijd tegen het kwaad. Je krijgt hierbij hulp van Serina, een guide met een zeer hoge A.I. Ben je een beetje avontuurlijk ingesteld? Dan kun je ook proberen een beroep te doen op de oude Forerunner technologie, mits je deze kunt vinden tussen al het strijdgewoel op het slagveld...

Halo Wars Multiplayer Modi


In de uitdagende multiplayermodi staan naast de UNSC eenheden ook de Covenant troepen te wachten om door jou te worden bestuurd, elk met unieke eigenschappen en strategische kenmerken. Maak daarbij kennis met een arsenaal aan nieuwe en bekende convenant eenheden, zoals Grunts, Elites, Ghosts, en Scarabs. Maar liefst 6 spelers kunnen online tegelijk de strijd aan gaan. Neem het online op tegen je vrienden en laat zien wie er beschikt over het meest tactische brein!

Besturing


Er is door de ontwikkelaars ontzettend veel tijd besteed aan het optimaliseren van besturing. Halo Wars is enkel en alleen gemaakt voor de Xbox 360. Hierdoor voelen de controls uiterst intuïtief aan. De combinatie van de gebruiksvriendelijke user interface, sublieme graphics, een meesterlijk besturingssysteem en geweldige gameplay maakt van Halo Wars een fantastische next-generation ervaring.

Zet je schrap voor dit meesterlijke Halo-avontuur en bereid je voor op een strijd van epische proporties! Een must-have voor RTS-fans!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.