Halo reach  xbox 360
Halo reach  xbox 360

Halo reach xbox 360

Vanaf:7,44

In de first-person-shooter Halo: Reach speel je het verhaal dat voorafgaat aan de Halo-trilogie. Je ontdekt wat er op de planeet Reach gebeurd is ten tijde van de strijd op Reach, de laatste planeet die de aarde moet beschermen tegen de Covenant. Duik in het gevecht samen met een groep dappere solda


EAN
0885370164114
Merk
Microsoft
Model
HALO REACH XBOX 360

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
In de first-person-shooter Halo: Reach speel je het verhaal dat voorafgaat aan de Halo-trilogie. Je ontdekt wat er op de planeet Reach gebeurd is ten tijde van de strijd op Reach, de laatste planeet die de aarde moet beschermen tegen de Covenant. Duik in het gevecht samen met een groep dappere soldaten die vechten voor de bescherming van de mensheid!

Strijd samen met Noble Team


Maak kennis met Noble Team. Dit team van Spartans bestaat uit de beste soldaten die de aarde te bieden heeft. Omdat Halo: Reach een voorloper is op alle andere Halo-games is Master Chief nog niet de laatste Spartan. Sterker nog, Master Chief maakt niet eens deel uit van Noble Team. Je zult dus veel meer als een team moeten samenwerken om de Covenant te stoppen!

Mooiste Halo ooit


De bekende Halo-actie is volop aanwezig in Halo:Reach. In de gevarieerde campagnemodus mag er weer volop geknald, gevlogen en gereden worden. Zo klim je onder andere in een tank om er flink op los te knallen, maar zit er ook een spannende sluipschuttermissie in Halo:Reach. Natuurlijk zijn er ook nieuwe elementen aanwezig zoals een jetpack en allerlei nieuwe wapens. In vergelijking met Halo 3 zijn de beelden van Halo: Reach enorm verbeterd. Zo zullen de prachtig gekleurde luchten waarin de schepen van Covenant dreigend boven je hangen nog lang bij je blijven!

Bekroonde multiplayer


De bekroonde multiplayer-actie waar Halo bekend om staat, is in Halo: Reach geperfectioneerd. Je hebt een coöperatieve modus voor vier spelers, Firefight-modus waarin je tegen hordes vijanden vecht en een dozijn aan competitieve modi om uit te kiezen. Een rangsysteem zorgt ervoor dat je doorlopend in rang blijft stijgen en er zijn punten te verdienen waarmee allerlei leuke extra's kunnen worden ontgrendeld.Verder zorgen nieuwe krachten, waaronder de jetpack, voor diepgaande veranderingen op het gebied van de bekende actie!

Belangrijkste eigenschappen Halo: ReachVecht samen met Noble Team
Beleef het einde van de planeet Reach in een uitgebreide campagne
Ontdek nieuwe krachten in de multiplayer modus
Speel samen met vier vrienden in de coöperatieve modus
Lever de ultieme strijd om je planeet te redden in Halo: Reach

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.