Half life: the orange box
Half life: the orange box

Half life: the orange box

Vanaf:29,99

Nieuw, zonder originele seal. The Orange Box biedt vijf innovatieve actiespellen van Valve - ontwikkelaars van de hitserie Half Life - in één box. In The Orange Box zitten de volgende volledig nieuwe games: Half-Life 1 + Half-Life: Episode 1 - met meer dan 40 Game of the Year AwardsHalf Lif


EAN
5030930058968
Merk
Electronic arts
Model
HALF LIFE: THE ORANGE BOX

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen

Nieuw, zonder originele seal.

The Orange Box biedt vijf innovatieve actiespellen van Valve - ontwikkelaars van de hitserie Half Life - in één box.

In The Orange Box zitten de volgende volledig nieuwe games:

Half-Life 1 + Half-Life: Episode 1 - met meer dan 40 Game of the Year Awards
Half Life 2: Episode 2 - het tweede hoofdstuk in Valves prijswinnende trilogie brengt spelers voor het eerst voorbij de muren van City 17.
Portal - Een baanbrekende, nieuw soort actiegame die de manier waarop gamers interactie hebben met hun omgeving voor altijd zal veranderen, net zoals Half Life 2's gravity gun de regels herschreef voor hoe gamers objecten in het spel manipuleren en gebruikmaken van physics.
Team Fortress 2 - Dit is de langverwachte terugkeer van de legendarische koning van rolgebaseerde online multiplayer games. Team Fortress 2 stuwt de Source Engine naar nieuwe hoogtes met een gedurfde nieuwe tekenstijl en een diepgaande multiplayer gameplay voor negen verschillende rollen.

Kenmerken:

- 5 Games, 1 Box. The Orange Box is de ultieme collectie met innovatieve games voor de PC of console, en een verbluffende kennismaking met de Half Life-serie voor consolegamers.

- Half-Life en Half-Life: Episode 1

Half-Life 2 is Metacritic's hoogst gewaardeerde PC-game aller tijden, en verdiende meer dan 40 Game of the Year Awards. Episode 1, het eerste deel in de trilogie van nieuwe delen voor Half-Lifeis benoemd tot Action Game of the Year door toonaangevende bladen en sites.

- Half-Life 2: Episode 2

Het nieuwste deel in de best verkopende en hoogst gewaardeerde action game-serie aller tijden. Vecht tegen monsters boven en onder de grond in White Forest. Neem daarna een bloedstollende rit met Alyx in een nieuw aangepast voertuig, terwijl je geniet van het meest adembenemende en onthullende Half-Life game ooit gemaakt.

- Portal

Sta open voor een nieuwe manier van gamen. Portal brengt puzzels, first-person actie en adventure games samen en levert een compleet nieuwe en unieke ervaring. Met het Portal-apparaat beïnvloed je je omgevingen om tientallen unieke uitdagingen te voltooien. Ben je klaar om in Portals te denken?

- Team Fortress 2

Het vervolg op de class-based multiplayer game klassieker. Vecht met en tegen teams met uiterst gevarieerde spelersklassen: van Pyro de vlammenwerper tot de weinig subtiele Heavy Weapons Guy. Team Fortress 2 kent een unieke visuele stijl en volledig nieuwe multiplayer-speltypen.

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.