Gears of war 3
Gears of war 3

Gears of war 3

Vanaf:9,99

In Gears of War 3 is de mensheid nog altijd in oorlog met de Locust. De planeet Sera is een groot slagveld, maar er komt een nieuw gevaar om de hoek kijken. Een infectie met de naam Lambent vormt zowel een gevaar voor de mensheid als voor de Locust!Helaas is de laatste stad van de mensen vernietigd,


EAN
0885370238464
Merk
Microsoft
Model
GEARS OF WAR 3

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
In Gears of War 3 is de mensheid nog altijd in oorlog met de Locust. De planeet Sera is een groot slagveld, maar er komt een nieuw gevaar om de hoek kijken. Een infectie met de naam Lambent vormt zowel een gevaar voor de mensheid als voor de Locust!

Helaas is de laatste stad van de mensen vernietigd, en de overlevenden van die strijd zitten nu als ratten in de val. De klok tikt voor de held van het verhaal, Marcus Fenix, en samen met zijn vrienden moet hij proberen de uitroeiing van het menselijk ras te voorkomen!

In Gears of War 3 strijden voor het eerst vrouwelijke soldaten mee in het gevecht met de Locust. Bekende personages als Dom Santiago en hoofdpersonage Marcus Fenix maken wederom deel uit van de cast. In Gears of War 3 maken we voor het eerst kennis met Jace Stratton. Stratton is een nieuw speelbaar personage in de serie!

Net als de voorgaande delen bevat ook dit derde deel uit de brute Gears-serie een flink aantal multiplayer-opties. Voor het eerst wordt hierbij gebruik gemaakt van servers. Bij de voorgaande spellen werden games altijd opgestart op de Xbox 360 van een van de spelers, nu zijn daar speciale datacentra voor ingeruimd. Hierdoor zal een online wedstrijdje niet verbroken worden wanneer iemand het spel verlaat.

Wat betreft spelmogelijkheden moet je in Capture The Leader proberen de leider van het vijandelijke team een aantal seconden gevangen te nemen. Om de zoveel tijd krijgt deze de kans te ontsnappen. Daarnaast kan je natuurlijk team tegen team knallen in Team Deathmatch en biedt het spel de mogelijkheid bepaalde gebieden te veroveren in Annex. De bekende Horde modus wordt ditmaal bijgestaan door een heuse Beast modus waarin je aan de kant van de Locust kan vechten!

Gears of War 3 plaatst jou midden in de strijd tegen een onverslaanbare kracht. Uiteindelijk zal het menselijk ras het onderspit moeten delven, maar met Marcus Fenix, Dom en Stratton in de gelederen, hebben we misschien toch nog wel hoop!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.