Gears of war 2 goty
Gears of war 2 goty

Gears of war 2 goty

Vanaf:2,99

Dit is de Gears of War 2 Game of the Year Editie. Deze heruitgave van Gears of War 2 bevat naast Gears of War 2 ook de tot nu toe uitgebrachte add-ons en daarmee de complete multiplayer ervaring viert daarmee de ontvangen awardnominaties.Inhoud GOW2 Game of the YearVolledige Gears of War 2 gameCompl


EAN
0882224721110
Merk
Microsoft
Model
GEARS OF WAR 2 GOTY

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Dit is de Gears of War 2 Game of the Year Editie. Deze heruitgave van Gears of War 2 bevat naast Gears of War 2 ook de tot nu toe uitgebrachte add-ons en daarmee de complete multiplayer ervaring viert daarmee de ontvangen awardnominaties.

Inhoud GOW2 Game of the Year  • Volledige Gears of War 2 game

  • Complete multiplayer experience

  • Bevat alle verschenen add ons tot dan toe

Gears of War 2


Gears of War 2 speelt zich zes maanden na de gebeurtenissen in de originele game af. Spelers stappen wederom in de legerkisten van Marcus Fenix, een oorlogsheld tegen wil en dank. Als leider van de Delta Squad strijdt hij mee in een grootschalige aanval tegen de buitenaardse Locust die de laatste steden op planeet Sera dreigen te laten zinken.

De gameplay van Gears of War 2 is een verbeterde en uitgebreide versie van de gameplay uit het eerste deel. Zo is het zoeken van dekking nog steeds een essentieel onderdeel tijdens de vele gevechten tegen de Locust. Achter objecten schuilen, van dekking naar dekking rennen, en snel omhoog komen om te schieten is dé manier om te overleven. Dit hele systeem is in dit tweede deel verbeterd en intuïtiever gemaakt

Een ander belangrijk kenmerk uit Gears of War is samenwerken. Net als in het eerste deel kan een tweede speler de rol van een teamlid op zich nemen om zo met twee man de game door te spelen. Dit kan zowel online als samen op één televisie. Nieuw in deze coöperatieve modus is dat een tweede speler op elk moment de controller kan oppakken en kan meedoen en er ook op elk moment weer kan uitstappen. Bovendien kunnen beide spelers kiezen voor hun eigen moeilijkheidsgraad.

Er is verder een nieuwe losse coöperatieve modus genaamde Horde. Hierin kunnen maximaal vier man het samen opnemen tegen golven aan Locust. Ook kunnen spelers in teams van vijf het tegen elkaar opnemen in acht verschillende multiplayer-modi. Deze kunnen ook offline gespeeld worden tegen computergestuurde tegenstanders. Dit is vooral handig om spelers voor te bereiden op het 'echte werk' online.

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.