Game party: in motion (xbox kinect)
Game party: in motion (xbox kinect)

Game party: in motion (xbox kinect)

Vanaf:17,06

* Kinect-camera vereist om deze game te kunnen spelen'Game Party: In Motion' maakt gebruik van de door beweging gestuurde Kinect-camera op de Xbox 360. In zestien verschillende mini-games worden allerlei reguliere en ronduit bizarre sporten nagebootst.Met 'Game Party: In Motion' kun je met levensech


EAN
5051892023030
Merk
Warner bros
Model
GAME PARTY: IN MOTION (XBOX KINECT)

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
* Kinect-camera vereist om deze game te kunnen spelen

'Game Party: In Motion' maakt gebruik van de door beweging gestuurde Kinect-camera op de Xbox 360. In zestien verschillende mini-games worden allerlei reguliere en ronduit bizarre sporten nagebootst.

Met 'Game Party: In Motion' kun je met levensechte bewegingen games spelen die iedereen aanspreken, variërend van sporten, zoals basket schieten en darten, tot arcade en party games als bier tappen, airhockey en meer. Je bootst de acties en bewegingen van levensechte situaties na door je armen, benen of hele lichaam op natuurlijke wijze te bewegen om de game te besturen!

'Game Party: In Motion' biedt ook onderdelen die uniek zijn voor de serie. Spelers kunnen vrienden online via Xbox Live uitdagen. Naast de online gameplay biedt 'Game Party: In Motion' integratie met het sociale netwerk Facebook, inclusief de mogelijkheid om automatische berichten naar vrienden te sturen.

Of het spel online of in persoonlijke kring wordt gespeeld: met 'Game Party: In Motion' kunnen families en vrienden samen komen, spelen en het feest kan beginnen!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.