Fuse
Fuse

Fuse

Vanaf:9,99

In het actiespel Fuse krijgen schurken een levensgevaarlijke buitenaardse technologie in handen, die ontzaglijke hoeveelheden energie kan opwekken. Als die energiebron Fuse binnen hun bereik dreigt te komen, wordt de elitetroepenmacht Overstrike 9 bijeengesteld om de technologie van de paramilitaire


EAN
5030946109418
Merk
Electronic arts
Model
FUSE

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
In het actiespel Fuse krijgen schurken een levensgevaarlijke buitenaardse technologie in handen, die ontzaglijke hoeveelheden energie kan opwekken. Als die energiebron Fuse binnen hun bereik dreigt te komen, wordt de elitetroepenmacht Overstrike 9 bijeengesteld om de technologie van de paramilitairen af te pakken.

Betrek tot maximaal drie vrienden bij deze strijd en stel je wapenuitrusting samen en kies op basis van karakter jouw teamleden. Verzamel in Fuse punten om modernere unieke wapens, ingenieuzere tactieken en betere vechtkunde te krijgen. Maakt slim gebruik van teamwerk en nietsontziende gevechtsrondes om je doel te bereiken. Wie de Fuse onder controle weet te krijgen, heeft een onuitputtelijke bron tot zijn beschikking.

Fuse draait volledig om samen spelen met je vrienden, maximaal vier man. Niets is leuker dan tactisch samen te werken en online met elkaar te praten. Hoe overkom jij de problemen die op je pad komen? De Overstrike 9 heeft zo zijn tactiek, maar wellicht heb jij een betere oplossing!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.