Fist of the north star: kens rage 2
Fist of the north star: kens rage 2

Fist of the north star: kens rage 2

Vanaf:23,99

Het vechtspel Fist of the North Star: Ken's Rage 2 draait om de krijgsheld Kenshiro die een speciale Oosterse vechtsport tot in de finesse beheerst en zich begeeft in een wereld die volledig is vernietigd na een nucleaire oorlog. Hij is een combattant die beschikt over de unieke vaardigheid dat hij


EAN
5060073309627
Merk
Koei
Model
FIST OF THE NORTH STAR: KENS RAGE 2

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Het vechtspel Fist of the North Star: Ken's Rage 2 draait om de krijgsheld Kenshiro die een speciale Oosterse vechtsport tot in de finesse beheerst en zich begeeft in een wereld die volledig is vernietigd na een nucleaire oorlog. Hij is een combattant die beschikt over de unieke vaardigheid dat hij zijn tegenstanders van binnenuit kan doden. Daarbij maakt hij gebruik van de vitale, zwakke punten van het lichaam van zijn opponenten.

Jij treedt in de huid van Kenshiro en maakt je klaar om de zwakkere en onschuldige burgers te beschermen tegen de rondtrekkende groepen anarchisten. Daarbij stuit jij geregeld op andere Oosterse vechtsportmeesters waaronder je eigen broeders uit jouw clan.

Je kan veel verschillende bewegingen maken, springen, duiken, kruipen en ontwijken. De mogelijkheden zijn oneindig. De glorieuze toekomst van jouw volk ligt in jouw handen. Verdedig je gebied met hand en tand!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.