Far cry 4: hurks redemption - kyrat edition
Far cry 4: hurks redemption - kyrat edition

Far cry 4: hurks redemption - kyrat edition

Vanaf:99,99

Far Cry 4: Hurk's Redemption - Kyrat Edition is gemaakt voor de fans die zichzelf helemaal willen inleven in de wereld van Far Cry 4. De Kyrat Edition biedt exclusieve verzamelitems en verhoogt de gameplaybelevenis met extra speelbare content.. Far Cry 4: Hurk's Redemption - Kyrat Edition. Deze ga


EAN
3307215790557
Merk
Ubisoft
Model
FAR CRY 4: HURKS REDEMPTION - KYRAT EDITION

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Far Cry 4: Hurk's Redemption - Kyrat Edition is gemaakt voor de fans die zichzelf helemaal willen inleven in de wereld van Far Cry 4. De Kyrat Edition biedt exclusieve verzamelitems en verhoogt de gameplaybelevenis met extra speelbare content..

Far Cry 4: Hurk's Redemption - Kyrat Edition. Deze game is gemaakt voor de fans die zichzelf helemaal willen inleven in de wereld van 'Far Cry 4'. De Kyrat Edition biedt exclusieve verzamelitems en verhoogt de gameplaybelevenis met extra speelbare content.

Inhoud Far Cry 4: Hurk's Redemption - Kryat Edition:
-Een 20cm hoge figurine van Pagan Min op zijn olifantentroon
-Een reisdagboek
-Pagan Min Propaganda Poster
-Landkaart van Kyrat
-Een exclusieve Collector Box

Deze editie heeft 60 minuten extra gameplay verdeeld over 3 missies. een exclusief character en een exclusief wapen. Spelers van Far Cry 4 bevinden zich in Kyrat. een adembenemende. levensgevaarlijke en woeste regio van de Himalaya’s die onder druk staat van het regime van een zelfbenoemde. alleenheersende koning. Gebruik een uitgebreid aanbod van wapens. voertuigen en dieren om jouw eigen verhaal te schrijven in een exotische open wereld. De Far Cry 4 Limited Edition is ontworpen voor alle fans van de Far Cry®-serie maar ook voor nieuwe fans die hun gameplay-ervaring willen uitbreiden met extra exclusieve missies.

Hurk’s Redemption Missies:
De Limited Edition bevat 60 minuten extra gameplay waaronder 3 extra missies en 1 exclusief wapen. Drie actievolle singleplayer-missies met jouw vriend Hurk in de hoofdrol (20 minuten elk).
-Missie 1: Vecht tegen gevaarlijke vijanden in de ijsgrotten van de besneeuwde bergen om een zeldzaam artefact in handen te krijgen.
-Missie 2: Houd vijandelijke aanvalsgolven af terwijl je een speciaal voertuig bestuurt met Hurk als je medepassagier.
-Missie 3: In deze epische. broederlijke finale ga je achter een vijandelijk konvooi aan. Jouw doel: Hurk redden van een zekere dood.
Exclusief wapen: Harpoengeweer ‘The Impaler’!

Gebruik dit aangepaste harpoengeweer met een uniek Skin Pack om jouw harpoenen af te vuren.

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.