Family guy: back to the multiverse
Family guy: back to the multiverse

Family guy: back to the multiverse

Vanaf:97,77

De eerste videogame van de populaire tv-show Family Guy laat spelers vechten, zoeken en puzzelen met de goedaardige Peter, de duivelse Stewie en de charismatische Brian. Spelers wanen zich werkelijk onderdeel van de tv-show door interactief deel te nemen aan grappen en parodieën waar het sarcasme v


EAN
5030917112249
Merk
Activision
Model
FAMILY GUY: BACK TO THE MULTIVERSE

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
De eerste videogame van de populaire tv-show Family Guy laat spelers vechten, zoeken en puzzelen met de goedaardige Peter, de duivelse Stewie en de charismatische Brian. Spelers wanen zich werkelijk onderdeel van de tv-show door interactief deel te nemen aan grappen en parodieën waar het sarcasme vanaf druipt... niet geschikt voor de kleintjes.

Kenmerken:  • Het scenario is geschreven door de originele schrijvers van de Family Guy TV show,en alle stemmen zijn door de originele stemacteurs ingesproken.

  • Bezoek bekende plaatsen rondom Quahog en ontmoet en interact met alle personages uit de show. Giggity! Giggity! Giggity!

  • Freakin' sweet gameplay. Speel in 3 settings met de drie bekendste karakters van de show: Peter de liefelijke vader, Stewie, de duivelse baby, en de charismatische, alcoholverslaafde hond Brian.

  • Grappige, unieke, en makkelijk op te pakken gameplay. Een combinatie van combat, stealth en puzzel elementen.

  • Family Guy zou niet compleet zijn zonder alle willekeurige, gekke dingen die schijnbaar niets met het verhaal te maken hebben.

  • Interactieve Humor - maak deel uit van alle 'over-the-top' grappen, de parodiëen en sarcasme alsof je onderdeel bent van de show.

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.