Fable: the journey
Fable: the journey

Fable: the journey

Vanaf:14,99

Fable: The Journey is volledig Nederlands gesproken!Fable: The Journey is een spel binnen het Fable-universum waarbij volledig gebruik wordt gemaakt van de Kinect-camera. Jij bent niet alleen de controller, maar ook de held van het verhaal.Dit avontuur wordt gespeeld vanuit het perspectief van jou,


EAN
0885370469349
Merk
Microsoft
Model
FABLE: THE JOURNEY

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen

Fable: The Journey is volledig Nederlands gesproken!


Fable: The Journey is een spel binnen het Fable-universum waarbij volledig gebruik wordt gemaakt van de Kinect-camera. Jij bent niet alleen de controller, maar ook de held van het verhaal.

Dit avontuur wordt gespeeld vanuit het perspectief van jou, de held. Jij speelt Gabriel, een jonge knul die zijn familie en vrienden is kwijtgeraakt. Hij krijgt hulp van Theresa, een mysterieuze vrouw. Samen ga je op avontuur in het wonderlijke land Albion waar magie, humor en avontuur op jou liggen te wachten.

Je reist door het land Albion met jouw paar. Je zult leren om te gaan met jouw magische krachten. Je moet ze als wapen gebruiken om jezelf te kunnen verdedigen tegen schurken en monsters. Het duurt niet lang voordat je ontdekt dat jij meer in je mars hebt, het is aan jou puzzels op te lossen en uiteindelijk uit te groeien tot een ware held.

Fable: The Journey zit vol magische actie die jij met je handen - het spel wordt immers met Kinect gespeeld - moet aansturen. Ondertussen moet jij zelf schakelaars omzetten, en op avontuur gaan door je paard te besturen. Dit alles wordt aangestuurd via de Kinect-camera!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.