Fable iii
Fable iii

Fable iii

Vanaf:14,99

In 'Fable III' is het de bedoeling een rebellengroep naar je hand te zetten, een revolutie te ontketenen en de troon in te nemen. In dit actie-avontuur begin je als jong persoon en groei je uit tot leider van een land. Hoe je leiding geeft aan dit land, is geheel aan jou!'Fable III' neemt jou mee te


EAN
0885370197471
Merk
Microsoft
Model
FABLE III

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
In 'Fable III' is het de bedoeling een rebellengroep naar je hand te zetten, een revolutie te ontketenen en de troon in te nemen. In dit actie-avontuur begin je als jong persoon en groei je uit tot leider van een land. Hoe je leiding geeft aan dit land, is geheel aan jou!

'Fable III' neemt jou mee terug naar het land Albion. Je bent de zoon of dochter van de held uit 'Fable II' en het is aan jou om een revolutie te ontketenen, de tiran van de troon te stoten en zelf op de troon van Albion te stappen.

Dit brengt allerlei problemen met zich mee, want ga jij de volgelingen van jouw revolutie nakomen wat je hen hebt beloofd? Word jij een tiran of een weldoener? Geef je geld aan de armen of bouw je een groter kasteel? En wat doe je met die dief die brood stal bij de bakker? Ga je op onderzoek uit, of ben je hard en oordeel je onmiddellijk?

Spelers die besluiten om 'Fable III' te kopen voordat het in de winkel ligt, krijgen de mogelijkheid om een personage voor in de game te maken. Dit personage geeft je in het spel een bijzondere missie!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.