Fable anniversary
Fable anniversary

Fable anniversary

Vanaf:53,50

Fable: Anniversary is een flink opgepoetste versie van Fable: The Lost Chapters, dat in 2005 verscheen voor de eerste Xbox-spelcomputer. Deze nieuwe versie van Fable: The Lost Chapters is flink aangepast en voorzien van een mooier, nieuw jasje. Daarnaast kunnen gamers voor het eerste achievements ve


EAN
0885370662351
Merk
Microsoft
Model
FABLE ANNIVERSARY

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Fable: Anniversary is een flink opgepoetste versie van Fable: The Lost Chapters, dat in 2005 verscheen voor de eerste Xbox-spelcomputer. Deze nieuwe versie van Fable: The Lost Chapters is flink aangepast en voorzien van een mooier, nieuw jasje. Daarnaast kunnen gamers voor het eerste achievements verdienen. Fable: Anniversary is op maat gemaakt voor de Xbox 360.

Fable: Anniversary is een mooie remake van het origineel voor de eerste Xbox. In deze game heeft elke gemaakte keuze invloed op de wijze waarop andere personages naar jou, de held van het verhaal, kijken. Jouw handelingen hebben invloed op je persoonlijkheid.

Jij maakt een held of een krent op basis van jouw acties. Groei en laat jouw held of slechterik zijn stempel drukken op Albion, de wondere komische wereld van Fable. Doe goede daden, bouw een naam op voor je zelf, verdien goudstukken en koop daarmee huizen voor je vrouw (en wellicht je minnaressen). Wie ben jij? Wat voor plaats neem jij in, in de geschiedenis van Albion?

Fable: Anniversary bevat achievements voor de verzamelaars. Daarnaast kan je via Smartglass jouw tablet met de Xbox 360 verbinden. Dan heb je altijd een wereldkaart van Albion bij de hand!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.