F1 2013 - complete edition
F1 2013 - complete edition

F1 2013 - complete edition

Vanaf:79,42

F1 2013 – Complete Edition F1 2013 is de nieuwste game in de prijswinnende Formula 1 franchise van Codemasters en geeft je toegang tot een reeks nieuwe features, verbeteringen, modes en - voor de eerste keer in de reeks - klassieke races en wagens. Klaar voor een nieuw seizoen F1 2013 bevat all


EAN
5024866362183
Merk
Codemasters
Model
F1 2013 - COMPLETE EDITION

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen

F1 2013 – Complete Edition

F1 2013 is de nieuwste game in de prijswinnende Formula 1 franchise van Codemasters en geeft je toegang tot een reeks nieuwe features, verbeteringen, modes en - voor de eerste keer in de reeks - klassieke races en wagens.

Klaar voor een nieuw seizoen

F1 2013 bevat alle auto's, circuits en coureurs van het 2013 seizoen. Zo kan je voor de eerste keer racen als Lewis Hamilton in zijn Mercedes en als Sergio Perez in de McLaren-Mercedes. Tevens bevat F1 2013 alle nieuwe regels, bandenwisselingen, en een herwerkt handelingssysteem om de uitdaging en spanning van het Formula One racing zo authentiek mogelijk weer te geven. Dankzij een reeks vernieuwingen, split-screen en online multiplayer, en gloednieuwe en bekende gamemodi beleef je de meest complete simulatie van een Formula One seizoen in de geschiedenis van de videogames!

Klassieke wagens en tracks

F1 2013 introduceert met deze versie een gloednieuwe gamemodus, waarin je de kans krijgt om klassieke momenten in de F1 geschiedenis van de jaren 80 te herbeleven. Gepresenteerd door de legendarische omroeper Murrey Walker, laat F1 Classics je toe om als legendarische coureurs in iconische wagens te racen. Tevens krijg je toegang tot twee klassieke circuits: Circuit de Jerez, waar vroeger de Spaanse Grand Prix werd gereden, en Brands Hatch, de legendarische thuisplaats van de Britse Grand Prix. De klassieke inhoud kan gespeeld worden in verschillende modi waaronder de Time Trial modus, in multiplayer matches en de Custom Championship modus.

F1 Classics: 1980s Content includes:

  • Five iconic cars from Ferrari, Williams & Lotus
  • Ten legendary drivers including Nigel Mansell, Mario Andretti, Emerson Fittipaldi, Gerhard Berger and others
  • Circuito De Jerez – Former host of the Spanish GRAND PRIX™
  • Brands Hatch – Legendary former home of the British GRAND PRIX

F1 Classics: 1990s Pack Content includes:

  • Six Iconic cars from Ferrari & Williams
  • A host of famous drivers including David Coulthard, Eddie Irvine, Alain Prost, Jacques Villeneuve and others

Classic Tracks Pack includes:

  • Imola – Former host of the San Marino GRAND PRIX
  • Estoril – Past home of the Portuguese GRAND PRIX
  • All The Official 2013 Content Reflecting what is shaping up to be one most exciting seasons yet, F1 2013 will feature all the cars, circuits and stars from the 2013 FIA FORMULA ONE WORLD CHAMPIONSHIP™.

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.