Earth defence force 2025
Earth defence force 2025

Earth defence force 2025

Vanaf:69,99

Earth Defense Force 2025 is het langverwachte vervolg in de EDF-reeks. De insecten zijn terug uit hun winterslaap op de vrede op onze planeet flink te verstoren. Deze reusachtige creaturen maken steden met de grond gelijk en het is aan de Earth Defense Force om hen een halt toe te roepen en de aarde


EAN
3391891976886
Merk
Onbekend
Model
EARTH DEFENCE FORCE 2025

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Earth Defense Force 2025 is het langverwachte vervolg in de EDF-reeks. De insecten zijn terug uit hun winterslaap op de vrede op onze planeet flink te verstoren. Deze reusachtige creaturen maken steden met de grond gelijk en het is aan de Earth Defense Force om hen een halt toe te roepen en de aarde te redden!

Earth Defense Force 2025 is een actie shooter waarbij spelers de keuze krijgen uit honderden wapens, vier typen soldaten en allerlei voertuigen om de insecten te slopen. Deze game bevat meer missies dan welke andere game in de reeks dan ook. Bovendien kan je Earth Defense Force 2025 met vier spelers online samen spelen! Daarnaast is het mogelijk met meerdere spelers op ייn scherm te spelen.

De gevechten tegen deze gigantische insecten zijn ronduit episch te noemen. Gigantische mieren, spinnen en ander soortige wezens vormen een ware plaag voor de mensheid. Jij moet daar als lid van de EDF een eind aan maken.

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.