Dynasty warriors - gundam 2
Dynasty warriors - gundam 2

Dynasty warriors - gundam 2

Vanaf:69,99

Het Japanse Gundam fenomeen heeft al vele jaren geleden de weg gevonden naar de spelcomputers. Echt populair is de serie echter nooit geworden. Toch verschijnt deze serie al jaren in ons land en de nieuwste telg in deze serie heet Dynasty Warriors: Gundam 2.In Dynasty Warriors: Gundam 2 bestuur je r


EAN
5060073305766
Merk
Koei
Model
DYNASTY WARRIORS - GUNDAM 2

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Het Japanse Gundam fenomeen heeft al vele jaren geleden de weg gevonden naar de spelcomputers. Echt populair is de serie echter nooit geworden. Toch verschijnt deze serie al jaren in ons land en de nieuwste telg in deze serie heet Dynasty Warriors: Gundam 2.

In Dynasty Warriors: Gundam 2 bestuur je robotten met de grootte van flats in een poging om tot de tand te bewapende vijanden neer te maaien. Dynasty Warriors: Gundam 2 is één groot feest van wapens, combo's en felle animaties. Voor het eerst kan de spelers in de Psycho Gundam stappen. Deze speciale robot kan zich snel aanpassen en beschikt over een enorme snelheid. Ben je echter meer ervaren in deze game, dan kan je beter je eigen pak samenstellen; snelheid, kracht en behendigheid spelen hierbij een belangrijke rol.

Het is te hopen dat je klaar bent om in Dynasty Warriors: Gundam 2 in een gigantisch robotpak te stappen, want er is een grote strijd gaande en die strijd moet gewonnen worden. Maak je borst dus maar nat voor gigantische gevechten waarbij de krachtige aanvallen van je scherm spatten!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.