Dragon ball z for kinect
Dragon ball z for kinect

Dragon ball z for kinect

Vanaf:69,99

In het actiespel Dragon Ball Z for Kinect zijn meer dan honderd bewegingen verwerkt die de speler kan gebruiken om zijn personage op te laden voor het ultieme gevecht. Er is een keuze uit vijftig personages die ook in de animatiereeks te zien zijn. Dragon Ball Z for Kinect heeft een eigen verhaal e


EAN
3391891965422
Merk
Atari
Model
DRAGON BALL Z FOR KINECT

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
In het actiespel Dragon Ball Z for Kinect zijn meer dan honderd bewegingen verwerkt die de speler kan gebruiken om zijn personage op te laden voor het ultieme gevecht. Er is een keuze uit vijftig personages die ook in de animatiereeks te zien zijn.

Dragon Ball Z for Kinect heeft een eigen verhaal en biedt de mogelijkheid voor spelers om tegen elkaar te vechten. Door QR-codes voor de camera te houden, worden onder meer extra personages in het spel beschikbaar gesteld.

Alle klassieke actie van de populaire tekenfilmserie komt tot leven door jouw bewegingen met Dragon Ball Z for Kinect. In het spel ben jij degene die meer dan honderd bewegingen moet uitvoeren om overdonderende aanvallen uit te voeren. Uiteraard zit de legendarische Kamehameha daar ook bij.

Gamers kijrgen in Dragon Ball Z for Kinect een keuze uit meer dan vijftig speelbare personages uit de tekenfilmserie. Speciaal voor het spel is zelfs een geheel nieuw personage verzonnen door de makers van de Dragon Ball-tekenfilmreeks. Elk van de personages wordt gespeeld vanuit de eerste persoon. Dat betekent dat jij het spel ervaart vanuit de ogen van het personage.

Neem het op tegen andere personages, spelers, gigantische eindbazen en versla alles en iedereen in spannende een op een gevechten. KAAAAMEEHAAAMEEE-HAAAAAAAAAAAAAA!!!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.