Dragon age origins: awakening - ultimate edition
Dragon age origins: awakening - ultimate edition

Dragon age origins: awakening - ultimate edition

Vanaf:59,47

Dragon Age Origins: Awakening - Ultimate Edition bevat het origineel Dragon Age: Origins, het uitbreidingspakket Dragon Age: Origins – Awakening en alle negen downloadable content packs!Dragon Age: Origins is de spirituele opvolger van Baldur's Gate. Net als bij de populaire rpg uit 1998 trek je e


EAN
5030942096828
Merk
Electronic arts
Model
DRAGON AGE ORIGINS: AWAKENING - ULTIMATE EDITION

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Dragon Age Origins: Awakening - Ultimate Edition bevat het origineel Dragon Age: Origins, het uitbreidingspakket Dragon Age: Origins – Awakening en alle negen downloadable content packs!

Dragon Age: Origins is de spirituele opvolger van Baldur's Gate. Net als bij de populaire rpg uit 1998 trek je er met een groep dappere krijgers op uit om de nodige draken aan je zwaard te rijgen.

De gevechten in Dragon Age: Origins zijn zeer grootschalig opgezet. Het is de bedoeling om de speciale eigenschappen van de karakters in je team tactisch in te zetten. Op deze wijze zul je grote groepen vijanden en gigantische beesten efficiënt kunnen doden.

Magie speelt een grote rol in de wereld van Dragon Age: Origins. Er zijn verschillende spreuken die je bovendien tot uitgebreide combo's kunt verwerken. Hierdoor wordt het mogelijk om een aantal spreuken tot één krachtige aanval te combineren.

In Dragon Age: Origins gaat het upgraden van de karakters vrij diep. Naarmate je verder komt, zul je steeds meer punten op het gebied van spells, talents en skills kunnen verdelen. Daarnaast vind je steeds betere wapens waarmee je veel schade kunt aanrichten.

Beleef het tijdperk van de draken met Dragon Age: Origins!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.