Dodonpachi resurrection
Dodonpachi resurrection

Dodonpachi resurrection

Vanaf:69,99

Dodonpachi Resurrection is een intense en chaotische shooter. Na het tumult dat ontstond na de aanval op Lunapolis lijkt de rust te zijn wedergekeerd. Het Donpachi team kan weer rustig aandoen, totdat zes jaar later anomalieën ontdekt worden in het ruimte-tijd continuüm. Colonel Longhena Gottvin


EAN
5060102952817
Merk
Rising star games
Model
DODONPACHI RESURRECTION

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Dodonpachi Resurrection is een intense en chaotische shooter.

Na het tumult dat ontstond na de aanval op Lunapolis lijkt de rust te zijn wedergekeerd. Het Donpachi team kan weer rustig aandoen, totdat zes jaar later anomalieën ontdekt worden in het ruimte-tijd continuüm. Colonel Longhena Gottvin wuift een mogelijk gevaar echter van de hand. Wanneer er toch echt iets mis blijkt te zijn, gaan drie helden terug in de tijd naar het jaar 2008 om orde op zaken te stellen.

Spelers moeten afrekenen met honderden vijanden tegelijk, terwijl allerlei kogels en bommen moeten worden ontweken. Spring van vijand naar vijand en maak op die manier combinatieaanvallen om extra punten te verdienen. Dodonpachi Resurrection is een direct port van het klassieke arcadespel. Scores worden online geüpload en bovendien is er een speciale spelfunctie die zich aanpast aan de speelstijl van de gamer in kwestie.

Dodonpachi Resurrection wordt geleverd samen met een soundtrack. Ook kunnen gamers hun beste scores opslaan en die speelsessies online delen met andere gamers!

Laat je niet gek maken door dit intense schietspel!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.