Dmc devil may cry
Dmc devil may cry

Dmc devil may cry

Vanaf:14,99

Ga terug naar de jonge jaren van Dante,een van de meest iconische videogame-karakters van het laatste decennium,en ontdek hoe het allemaal begon.Het verhaal van DmC DEVIL MAY CRY speelt zich af tijdens de jonge jaren van Dante. Als zoon van een menselijke moeder en een duivelse vader voelt Dante zic


EAN
5055060964156
Merk
Capcom
Model
DMC DEVIL MAY CRY

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Ga terug naar de jonge jaren van Dante,een van de meest iconische videogame-karakters van het laatste decennium,en ontdek hoe het allemaal begon.

Het verhaal van DmC DEVIL MAY CRY speelt zich af tijdens de jonge jaren van Dante. Als zoon van een menselijke moeder en een duivelse vader voelt Dante zich gevangen tussen twee werelden. Wetten en regels lapt hij aan zijn laars en iedere vorm van respect ontbreekt. Onbegrepen door de mens en geterroriseerd door demonen leert Dante op de harde manier wat het betekent om half engel en half demoon te zijn.

Devil May Cry debuteerde in 2001 en drukte gelijk zijn stempel op het actiegenre. De game veroverde de harten van gamers wereldwijd dankzij de uiterst stijlvolle, over de top actie met Dante als bad boy en ultieme anti-held.

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.