Divine divinity ii: ego draconis
Divine divinity ii: ego draconis

Divine divinity ii: ego draconis

Vanaf:12,61

Divinity II: Ego Draconis speelt zich in de fantasievolle wereld Rivellon af. Het avontuur begint wanneer de vrede ruw wordt verstoord door een boze geest uit het eerste Divinity-spel van enkele jaren geleden. Deze terugkeer betekent dat er een nieuwe strijd wordt aangewakkerd. Dat wordt weer stevig


EAN
4017244021971
Merk
Dtp entertainment ag
Model
DIVINE DIVINITY II: EGO DRACONIS

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Divinity II: Ego Draconis speelt zich in de fantasievolle wereld Rivellon af. Het avontuur begint wanneer de vrede ruw wordt verstoord door een boze geest uit het eerste Divinity-spel van enkele jaren geleden. Deze terugkeer betekent dat er een nieuwe strijd wordt aangewakkerd. Dat wordt weer stevig hakken in een mooie fantasy wereld!

Je kruipt in Divinity II: Ego Draconis opnieuw in de rol van Dragon Slayer om Rivellon van de ondergang te redden. Naarmate de game vordert krijg je steeds meer ervaringspunten en word je steeds beter om uiteindelijk in een grote Dragon Lord te evolueren. Je zult de draken dus kunnen gaan besturen, of eigenlijk ben je zelf een draak!

Divinity II: Ego Draconis heeft enorm veel verschillende queesten, wapens en voorwerpen om jezelf mee te vermaken. Daarnaast zijn er natuurlijk weer een hoop vijanden, menselijk en niet menselijk, te bevechten. Je kunt tijdens het vechten op elk moment in een Dragon Lord veranderen om alles dat voor je staat overhoop te blazen.

Duik in een schitterende fantasywereld met Divinity II: Ego Draconis!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.