Deus ex: human revolution - directors cut
Deus ex: human revolution - directors cut

Deus ex: human revolution - directors cut

Vanaf:14,99

DEUS EX: HUMAN REVOLUTION, geprezen om zijn in‐game art en filmische verhaallijn, heeft sinds de originele release in augustus 2011 universele lof verkregen van zowel critici als consumenten. De Director's Cut huisvest grafische verbeteringen, aangepaste boss fights, aangescherpte combatmechanis


EAN
5021290058330
Merk
Square enix
Model
DEUS EX: HUMAN REVOLUTION - DIRECTORS CUT

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen

DEUS EX: HUMAN REVOLUTION, geprezen om zijn in‐game art en filmische verhaallijn, heeft sinds de originele release in augustus 2011 universele lof verkregen van zowel critici als consumenten. De Director's Cut huisvest grafische verbeteringen, aangepaste boss fights, aangescherpte combatmechanismen en nog veel meer. Dat maakt dit de ultieme HUMAN REVOLUTION ervaring.

Kenmerken:

  • Tong's Rescue en de volledige Missing Link missie zijn nu naadloos geïntegreerd in de gameplay van de Director's Cut
  • GamePadMode: mogelijkheid om op de GamePad te spelen (geen TV nodig).
  • Director's commentaries: voor de hardcore Deus Ex fans wordt door middel van zo'n 8 uur aan audiocommentaar vele geheimen en achtergrondinformatie over het maken van Deus Ex: Human Revolution - Director's Cut onthuld.
  • Strategy Guide: een strategiegids is beschikbaar voor de volledige game, inclusief de Missing Link en Tong's Rescue missies. De strategiegids is in‐game beschikbaar en kan elk moment worden opgeroepen via de Neural Hub.
  • Achievements: de oorspronkelijke èn nieuwe achievements zijn beschikbaar!
  • Een "Making Of" video over het maken van Deus Ex: Human Revolution (ongeveer 45 min)
  • Beter gebalanceerd energiesysteem: het is mogelijk meer augmentaties te gebruiken met meer opladende energiecellen. Hierdoor wordt de game leuker om te spelen en beter toegankelijk op de lagere moeilijkheidsgraden.
  • Verbeterde graphics: verbeterde belichting, rook‐ en schaduweffecten. Alle visuele verbeteringen uit de Missing Link zijn nu toegepast op de gehele game. En door de anti‐aliasing is dit de best uitziende Deus Ex game ooit.
  • Verbeterde AI voor een betere samenhang.

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.