Destroy all humans - path of the furon
Destroy all humans - path of the furon

Destroy all humans - path of the furon

Vanaf:14,99

Destroy All Humans! Path of the Furon neemt je mee op een reis vol vernietiging en inktzwarte humor! De nieuwste telg uit de befaamde Destroy All Humans serie brengt doldwaze Sci-Fi actie naar de Xbox 360. Nieuwe wapens, paranormale krachten, massa-vernietiging en een uitgebreide 'open-world' gamepl


EAN
4005209099547
Merk
Thq
Model
DESTROY ALL HUMANS - PATH OF THE FURON

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Destroy All Humans! Path of the Furon neemt je mee op een reis vol vernietiging en inktzwarte humor! De nieuwste telg uit de befaamde Destroy All Humans serie brengt doldwaze Sci-Fi actie naar de Xbox 360. Nieuwe wapens, paranormale krachten, massa-vernietiging en een uitgebreide 'open-world' gameplay staan centraal in deze komische actie game.

Keer terug naar de funky jaren '70!


Destroy All Humans! Path of the Furon, begint waar zijn voorganger, Destroy All Humans! Big Willy Unleashed ophield. Je bestuurt Crypto in de funky jaren '70 in vijf open, vrij begaanbare omgevingen. Een mysterieuze vijand valt de Aarde aan en Crypto raakt verzeild in een complot dat zijn hippe nieuwe levensstijl overhoop haalt en het hele Furon-ras bedreigt.

Destroy All Humans! Path of the Furon zit boordevol minigames


De speler begeleidt Crypto op het pad naar Verlichting en Vernietiging terwijl hij nieuwe krachten leert van een buitenaardse Kung Fu-meester om zijn sterkste tegenstander ooit te verslaan. Overigens hoeft de speler in deze humoristische game niet alleen verhaalmissies te spelen, ook is het mogelijk allerlei bijmissies en minigames te spelen.

Geniet van dolkomische verhaallijn, speel de verslavende minigames, maar bovenal; Destroy All Humans!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.