Dead rising 2 - classic edition
Dead rising 2 - classic edition

Dead rising 2 - classic edition

Vanaf:9,99

Lekker veel wapens in Dead Rising 2'Dead Rising' is een action horror game van Capcom, waarbij de speler bijna alles in de omgeving kan gebruiken om zombies af te weren. De bedoeling is om 'simpelweg' zoveel mogelijk zombies met de meest uiteenlopende wapens - ijzeren staven, geweren en pistolen, gr


EAN
5055060965320
Merk
Capcom
Model
DEAD RISING 2 - CLASSIC EDITION

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen

Lekker veel wapens in Dead Rising 2


'Dead Rising' is een action horror game van Capcom, waarbij de speler bijna alles in de omgeving kan gebruiken om zombies af te weren. De bedoeling is om 'simpelweg' zoveel mogelijk zombies met de meest uiteenlopende wapens - ijzeren staven, geweren en pistolen, grasmaaiers, kettingzagen - een kopje kleiner te maken.

Fortune City


Enkele jaren na de zombieplaag in het winkelcentrum Wilamette uit 'Dead Rising', waarbij fotograaf Frank West de Verenigde Staten wist te behoeden van een complete zombieplaag, blijkt het zombievirus niet geheel uitgeroeid te zijn. In 'Dead Rising 2' is de glitter en glamour van Fortune City aan de beurt als strijdtoneel voor vele zombies en een nieuwe held; Chuck Greene, motorcross kampioen en nu één van de weinige overlevenden van de nieuwe zombieplaag. Het is aan Chuck om zijn dochtertje Katey te beschermen, en bovendien de zombies definitief dood te maken.

De werkbank


Greene kan vrijwel alles als wapen gebruiken en dat zorgt voor de nodige hilarische taferelen. De werkbank is het kloppende hart van 'Dead Rising 2'. Elke omgeving bevat een werkbank waarop je als een ware MacGyver de meest zieke dingen in elkaar kunt knutselen. Door een voorwerp op de werkbank te leggen en er vervolgens een ander voorwerp aan toe te voegen, kun je een nieuw wapen creëren. Het is niet zo dat alles zomaar met elkaar kan worden gecombineerd, maar de meest vanzelfsprekende en ook totaal niet vanzelfsprekende samenvoegingen zijn mogelijk.

'Dead Rising 2' belooft dus veel meer zombies, veel meer grappen en bovendien veel meer zombies te brengen. Hadden we overigens al gezegd dat er veel meer zombies in 'Dead Rising 2' zitten?

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.