Dead or alive 5: ultimate
Dead or alive 5: ultimate

Dead or alive 5: ultimate

Vanaf:28,00

Dead or Alive 5: Ultimate is een uitgebreidere versie van Dead or Alive 5 dat in 2012 werd uitgegeven. Deze verbeterde versie bevat onder meer enkele aspecten van Dead or Alive 5 Plus voor de Playstation Vita, vijf nieuwe personages en enkel gameplay aanpassingen waaronder de mogelijkheid online twe


EAN
5060327530425
Merk
Onbekend
Model
DEAD OR ALIVE 5: ULTIMATE

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Dead or Alive 5: Ultimate is een uitgebreidere versie van Dead or Alive 5 dat in 2012 werd uitgegeven. Deze verbeterde versie bevat onder meer enkele aspecten van Dead or Alive 5 Plus voor de Playstation Vita, vijf nieuwe personages en enkel gameplay aanpassingen waaronder de mogelijkheid online twee tegen twee te vechten.

In Dead or Alive 5 nemen spelers wederom de rol aan van een van de vechters uit de populaire reeks. Ga mee naar allerlei exotische locaties om te vechten in de DOA-competitie met de meest sexy en krachtige gamepersonages ooit gemaakt. Dead or Alive 5 biedt verschillende nieuwe stages waarbinnen de echte fans echt helemaal los kunnen gaan.

De vechtarena's van Dead or Alive 5 zijn mooier den ooit tevoren. Daarnaast zijn de omgevingen verwoestbaar. Zo is het dus mogelijk je tegenstander door een muur te gooien, om maar even iets te noemen. De omgevingen veranderen dan ook tijdens een gevechten, en dat kan in jouw voor- of nadeel werken.

De personages uit Dead or Alive 5 zijn over de top, maar lijken levensecht. Dit zie je terug in het perzikzachte huidje van Kasumi en de spieren van verschillende andere gamepersonages. Wanneer je in een level vol met water speelt, kan de kleding van de vechters nat worden. Je weet dus wel wat dat kan betekenen voor een vechter als Kasumi.

DOA5 biedt een verhaal voor de fans van de serie, maar laat gamers natuurlijk ook offline en online tegen elkaar knokken. Kies je vechter, speel kledingstukken vrij en sla je slag met Ryu Hayabusa, Hayate, Ayane, Kasumi en Hitomi!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.