Dead island: riptide
Dead island: riptide

Dead island: riptide

Vanaf:6,95

Dead Island: Riptide is een horrorspel waarin spelers een zombie-uitbraak moeten overleven. Net als in het eerste deel van Dead Island loopt een leuke trip uit op een ramp. Vervolgens is het aan spelers om niet alleen het mysterie op te lossen, maar ook heelhuids te ontsnappen. Hierbij mag je alles


EAN
4020628511401
Merk
Deep silver
Model
DEAD ISLAND: RIPTIDE

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Dead Island: Riptide is een horrorspel waarin spelers een zombie-uitbraak moeten overleven. Net als in het eerste deel van Dead Island loopt een leuke trip uit op een ramp. Vervolgens is het aan spelers om niet alleen het mysterie op te lossen, maar ook heelhuids te ontsnappen. Hierbij mag je alles wat los en vast zit als wapen gebruiken, al zijn je overlevingskansen nog zo klein.

De overlevenden van het in Dead Island door een zombie-apocalyps getroffen eiland Banoi hebben opnieuw pure pech. Wanneer zij met de helikopter proberen weg te komen op weg naar een militair schip, steekt een storm op. Hierdoor verspreid het virus zich en begint de nachtmerrie opnieuw.

Deze keer beland je op het eiland Palanai. Jouw team krijgt hulp van een lokale bewoner, waarmee je vijf karakters hebt om te besturen. Op het nieuw eiland kom je bovendien nieuwe variaties op het virus tegen, waardoor je weer compleet nieuwe uitdagingen krijgt voorgeschoteld!

Spelers kunnen zich online meten met andere spelers in spannende competitieve potjes. Ook is het mogelijk als groep een basis te verdedigen tegen een zombie-aanval. Dead Island Riptide verplicht het jou bijna om samen te werken, want alleen door gebruik te maken van elkaar krachten kan je als groep overleven in Palanai!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.