Dead island game of the year edition
Dead island game of the year edition

Dead island game of the year edition

Vanaf:9,99

De Dead Island: Game of the Year Edition biedt spelers een complete Dead Island ervaring: inclusief de Bloodbath Arena-modus, de Ryder White-verhaallijn en de blauwdruk van het wapen van The Ripper. Dit complete Dead Island pakket bevat alle extra content die voorheen alleen online beschikbaar was.H


EAN
4020628510985
Merk
Onbekend
Model
DEAD ISLAND GAME OF THE YEAR EDITION

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
De Dead Island: Game of the Year Edition biedt spelers een complete Dead Island ervaring: inclusief de Bloodbath Arena-modus, de Ryder White-verhaallijn en de blauwdruk van het wapen van The Ripper. Dit complete Dead Island pakket bevat alle extra content die voorheen alleen online beschikbaar was.

Het Ryder White-pakket biedt een uniek nieuw perspectief op de incidenten van het hoofdverhaal in Dead Island. Spelers krijgen de kans in de huid te kruipen van Ryder White, de tegenstander in de game. Leer meer over zijn motivaties en waarom hij, vanuit zijn oogpunt, deed wat hij moest doen. Deze frisse kijk op het verhaal van Dead Island toont Ryder White als militair en liefhebbende echtgenoot. De DLC bevat Ryder White als nieuw speelbaar karakter en biedt een singleplayer-campagne met een aantal uren aan gameplay met onverwachte wendingen die een nieuw licht werpen op de gebeurtenissen van het spel. Dead Island wordt met de DLC verder uitgebreid met twee blauwdrukken en wapens.

Bloodbath Arena biedt vier verschillende arena's met nieuwe uitdagingen die alleen of in co-op modus gespeeld kunnen worden. Het is een wanhopige strijd om te overleven, door golven van meedogenloze zombie aanvallen, de één nog gruwelijker dan de ander! In deze DLC kunnen karakters experience points en items verzamelen en deze overbrengen naar de campagne-modus. Spelers kunnen hun skills in zombie vechten showen met de nieuw geïmplementeerde leaderboards.

Iedereen droomt van een heerlijke zomervakantie met lekkere cocktails, palmbomen en feestjes. Heel leuk. Tot het moment dat je wakker wordt met een flinke kater. Het hotel is leeg en iedereen blijkt geinfecteerd te zijn met een zombievirus. Nu geldt nog meer een ding: overleven!

Dead Island combineert first person actie met man-tegen-man gevechten, de ontwikkeling van personages en het aanpassen van een uitgebreid arsenaal aan wapens. Deze spelkenmerken vind je terug in een duister verhaal dat geïnspireerd werd door klassieke zombiefilms en een pittige en fascinerende campagne die in het speltype coöp met maximaal vier spelers gespeeld kan worden.

Het spel speelt zich af in de open wereld van een tropisch eiland waar achter elke hoek hele meutes rottende zombies je opwachten als je op pad gaat om allerlei spannende missies in het vakantieoord uit te voeren. Vuurwapens en munitie zijn er amper en je moet het zien te redden met voorwerpen die je tegenkomt en die je als wapen kunt gebruiken om jezelf te verdedigen en de hordes zombies van je af te houden in intense man-tegen-zombie gevechten. Je kunt allerlei voorwerpen vinden die je later kunt gebruiken om je geïmproviseerde wapens in heftige vernietigingswapens te veranderen.

Overleef de hel van datgene wat jouw supervakantie had moeten zijn!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.